- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
nekem volt egy elég régi, TDK márkájú 2.1-es hangszóróm. Tönkrement benne a tekercs. A hangszóró akkor volt 15 éves. Végigtúrtam az internetet, az alkatrészeket (kiszerelve) hasonlót találni. Írtam a TDK-nak, persze nem a hungarynak, de az a válasz jött, hogy vegyek újat, mert sem alkatrész, de még a rajz sincs meg, hiszen más volt a gyártója, és ők csak a TDK logót raktattaták rá és úgy árulták. Sejtésre kapott egy új tekercset, azóta is működik. Sajnos, egyre kevesebben javítanak és ebben a gyártók egyébként direkt nem segítenek.
-
btprg
senior tag
Ez tök jó, ilyennek örülnék. Ha lehetne olyat kapni, ami nem "okos", és nem olyan gagyi szoft gombokkal kell mindent állítgatni rajta, amik a párás fürdőszobai környezetben pár év után kontakthibásak lesznek, és nincs tele firmware hibával, meg "magát okosan rendező centrifugával", ami a végtelenségig pörgeti a ruhát ha úgy érzi nem tudja elrendezni, és így az 1,5 órás programból 3-4-5 órás is lehet...
Ez a szomorú, hogy az új, jó műszaki megoldások (pl. direct drive motor) csak ezekkel a haszontalan "okos" fos funkciókkal együtt érhetőek el. Nem nagyon van csingilingi szar nélkül csak a hasznos rész.
-
-
-
"A Hacker mi a fenéért törne fel egy wifire kötött hűtőt?"
Törnek ezek mindent: A hackerek már az análdugókban vannak -
Kicsit gugliztam
Customize temperature by drawer or compartment.
Use interior cameras while at the store to double-check if you’re low on milk or eggs.
Alert you when the water filter needs to be changed
Riasztás, ha túl meleg van bent (vagy nyitva hagyták az ajtót).
Optimalizálni a hűtést/fogyasztást.
Set expiration dates and receive notifications to use food while it's fresh.Az ilyeneket hogy whiteboard, meg nézzen receptet a hűtő, meg játsszon le filmet, stb., azt én sem tartom értelmesnek, de amúgy meg pont az a lényege, hogy csomó értelmes dologra lehet használni, ami neked nem jut eszedbe, de sokaknak eszébe juthat. (Ezért jó dolog a nyitott API, hát még ha szabványos is.)
Nyilván ilyesmi nélkül is meg lehet lenni, de az egész hűtő dolog a kénelemről szól, akkor meg...?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Diablo IV
- Metal topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest