-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtitusz
őstag
válasz
cintula187 #23572 üzenetére
A launcher beállításaiban nem lehet telepítési útvonalat megadni?
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #23568 üzenetére
Így van. A mentéseket a szerver tárolja, de a konfigodat nem! Éppen ezért, ha már jól belőtted az irányítást + grafikát, mentsed le a konfig fileodat. Telóról vagyok, ezért javaslom a fenti Téma összefoglalót. Ott megtalálod az elérési útvonalát.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #23568 üzenetére
Hopp CQC-ben sikerült közben 3 szintet lépnem.
-
pcnet
addikt
válasz
cintula187 #23565 üzenetére
Magát a játékot ezen az elérési útvonalon találod:
C:\Users\<User Name>\AppData\Local\Frontier_Developments (Nálam 6,75 GB)
Távolítsd el a jelenlegit, a launchert töltsd le D:-re és úgy telepítsd.
-
rtitusz
őstag
válasz
cintula187 #23563 üzenetére
Szerintem oda telepít, ahová a Launchert felraktad. Ha Steam-en vetted, akkor a gépeden az alapértelmezett Steam mappába telepít.
-
nubreed
veterán
válasz
cintula187 #23560 üzenetére
Steam vagy Frontier -es?
Ja igen, Duvi már megírta.And welcome on board commander!
És milyen igazad van, ez több mint egy játék, a hibái vagy hiányosságai ellenére is. És szerintem ez a cucc akkor fog teljes mértékben kiteljesedni amikor a VR elterjed, mondjuk kb 2-3 év, teljesen más lesz azaz élmény, addigra a további fejlesztések egy elég durva szintre fogják emelni az ED -t. És a Star Citizen még akkor sem lesz kint végleges formában.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #23560 üzenetére
Üdv a csapatban!
Természetesen másik meghajtóra is telepítheted. -
rtitusz
őstag
válasz
cintula187 #23458 üzenetére
Igen, van egy olyan beállítás, hogy a gázkart teljes tartományban használja, azaz a -100 az STOP, a 100 meg padlógáz, és egy gombbal tudsz váltani előremenet és hátramenet között.
A játék időnként le szokott lenni árazva. Nem tudom mikor lesz a következő Steam sale (talán a summer sale?), de olyankor -33-50%-os kedvezmény szokott lenni.
-
rtitusz
őstag
válasz
cintula187 #23451 üzenetére
Az űrben meg állomáson még némileg jobb is lesz talán az fps-ed, mivel sokat optimalizáltak azóta a játékon (a demo majd két éves), azonban a felszínen - már ha megveszed a Horizonst is - harmaddal kevesebb lesz kb az fps-ed, mint az űrben. Bár lehet kicsit több, ebben én nem vagyok releváns, mert mindenhol tartja a gépem a stabil 60 fps-t, így én nem látom az ingadozást, vagy a különbséget.
-
Urby66
aktív tag
válasz
cintula187 #23451 üzenetére
A játék kicsit gyengébben fog futni. Ott ugyanis fut majd a háttérszimuláció, generálja az NPC-ket és az esetleges player-ek is látszanak. Ez az űrben kb. 5-10 % lassulás (persze függ a géptől is)
A bolygófelszínen a lassulás az űrhöz képest körülbelül 20%. Persze ettől függetlenül játék játszható marad és jól fog futni, hiszen tisztességesen van optimalizálva.
A grafika minősége pedig megegyezik a demoban látottakkal.
Szóval ha jól fut a demo, és tetszik a játék akkor ez a legjobb pillanat a vásárlásra. A közelgő nagy tartalmi frissítés miatt újra aktív a közösség itt! -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #23442 üzenetére
Felment, király. Azt kéne még tudnom, hogy ahogy fut a demo úgy fog futni a végleges játék is? Mert a mostani konfigon ez a látvány meg FPS nagyon tetszetős a demoban.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #23438 üzenetére
Ha nem megy a gyári kliensből, akkor próbáld meg ezzel a Traininget.
-
baphomet
senior tag
válasz
cintula187 #23436 üzenetére
Töltsd le a launchert innen:
http://hosting.zaonce.net/elite/Client-Installer.exeEbből a Pilot Training-et, ha nem tévedek el tudod indítani, persze lehet, hogy egy accountot regisztrálni kell hozzá a Frontiernél. Sok mindenre ne számíts, a repülés és harc alapjait mutatja be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest