- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #6951 üzenetére
Hát akkor ez nem valami szerencsés konstrukció
Kilőtt kabinnal elég macerás a harc. Főleg ha a középső részt találják el. Onnantól nincs célzó hudunk se.
(#6952) gigafun
Nekem az esetek többségében Anacondát adott eddig. 1.1 előtt nem volt velük gondom a Viperrel. Utána viszont már csak fogcsikorgatva és a járőrhajók segítségével mentek le. -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #6880 üzenetére
Egyelőre semmi részlet nem derült ki a későbbi kiegekkel kapcsolatban
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy teljes mértékben bejárható bolygókat kapnánk. Ez bődületes munka lenne, főleg ha interaktív tartalommal is fel kéne tölteniük. Inkább arra tippelnék, hogy a felszíni állomások/bázisok lesznek bejárhatóak.
(#6882) gigafun
Most ért le a béta patch. Természetesen beteszem az összes új infót, amit megtudok a teszt alatt -
rtitusz
őstag
válasz
rtitusz #6854 üzenetére
Kicsit tovább tartott a feltöltés mint vártam, meg a YouTube is szöszölt vele egy ideig.
ED - FaceTrackNoIR: https://www.youtube.com/watch?v=eWRWlxSB9Jo
-
rtitusz
őstag
válasz
rtitusz #6839 üzenetére
Nem lesz egy minőségi videó, de a lényeg látszik rajta. Ha sikerült feltölteni youtubera, akkor belinkelem. Elég hosszú, mert nem vágtam meg - nincs most hozzá energiám -, és kissé kusza is. Repülési nemtudásomat nem kell értékelni, csak a FreeTrackNoIR működését.
(Sikeresen berongyoltam az állomásra a T6-tal leszállási engedély nélkül, szerencsére időben kijutottam.)
-
gigafun
senior tag
válasz
rtitusz #6806 üzenetére
Nekem azért elég az 5B FSD, mert ha felfedezek, akkor elugrálok 100-150 fényévnyire a felfedezettlen területig, aztán átállítom az útvonaltervezést eco-ra, kinézek egy 800-1000 fényévnyire lévő rendszert, kis ugrásokkal haladok arrafelé, és szkennelek minden értékesnek tűnő bolygót.
Most tervezek egy kicsit nagyobb utat.
Tegnap vettünk egy falinaptárat, amin csillagködök és egyéb hasonló képződmények vannak és elhatároztam, hogy minden hónapban elmegyek és megnézem az aktuális havit. Most a Carina Nebula az aktuális, kb 8000 fényév az út. Ehhez lehet, hogy veszek egy 5A FSD-t. -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #6734 üzenetére
Az igaz, hogy az állomás a bolygó felé néz, de engem majdnem mindig a popójánál, vagy majdnem a popójánál tesz ki, pedig sokszor próbáltam direkt a bolygó felől jönni. Az outpostoknál tényleg nem mindegy, honnan jövök de a nagy állomásoknál nem. Lehet, hogy elbénázok valamit. Persze sok jelentősége nincs(már nem annak, hogy béna vagyok, annak sajna van)
-
Dzsek
tag
válasz
rtitusz #6685 üzenetére
Egyetértek. Három napja próbálkozok, eredménytelenül, pedig most jobb Viperem van, mint az 1.1 előtt volt (modulokat tekintve).
Szerencsére az aktuális Fed. Naval Mission-ben Federal Dropship-et kellett kilőnöm: azzal nem volt gondom, továbbá a conflict zone-ok is idézőjelben gyerekjátékok.
-
orientcx
őstag
-
törölt tag
válasz
rtitusz #6484 üzenetére
"Van köztes rendszer, ha két extra megállóval, tehát három ugrással teszem meg, akkor csak 800 kredit körül van az üzemanyagköltség, viszont akkor egy forduló nem ~7 perc, hanem 15. Az idő meg pénz."
Azért ez szerintem túlzás, 2 extra megálló nem ad hozzá 8 percet az úthoz. Megállónként bőven perc alatt van az. Tulajdonképpen berobbansz a nap mellé, a cooldown elég rövid, az alatt irányra állsz.
Ami hosszú az a charging és a countdown, de az is bőven perc alatt van. -
Kronus
tag
válasz
rtitusz #6484 üzenetére
Hát igen... én először a Pythonnál rökönyödtem meg az üzemanyag költségeken.
Viszont ha azt veszed, hogy a Type-9 alapban 1000 tonna + 500 tonna rakomány + a többi modul... ezzel szemben a Type-6 alap 155 tonna + esetedben a 104 tonna rakomány és még a modulok súlya... van egy pici különbség -
goya999
tag
válasz
rtitusz #6425 üzenetére
Én az elejétől használom a docking computer-t.Jó volt,hogy amíg bedokkolt addig csináltam mást,kaja,cigi kint,stb.Ha pajzs volt akkor hiába csapkodott.A frissítés óta viszont már nem csap oda és még vizet inni sem nagyon hagy időt a dög.
Szóval T-6-on,T-7-en,Clipperen és kisebb hajókkal is kipróbálva,mondhatjuk most már tényleg az amire ki van találva.
-
zso79
őstag
válasz
rtitusz #6381 üzenetére
Nem elég, nagyon lomha vele, de egyelőre erre volt keret
Nagyon drága az üzemanyag is, de hatalmas külömbség a többihez képest, hogy medium padra is le tud szállni. Power dist. is csak 6-os van benne a 7-es helyett, de nincs most fölös 60 millióm, hogy mindent beletegyek, amit szeretnék, majd szép lassan...
-
Kronus
tag
válasz
rtitusz #6374 üzenetére
Hát igen... én az első küldetésemet a játékban akkor csináltam mikor már Type-7 -el kereskedtem
Lényegében hetekig mást se csináltam csak kereskedtem
Jelenleg is van a Python mókázásra meg küldetéseket végrehajtani, de mellette van egy Type-9 500tonna befogadására alkalmas raktérrel. Jelenleg átlag napi 10 millió jön össze kereskedéssel, 3-4 óra ráfordítással.
3-4 óra lélekölő kamionozássalSzóval annak a Pythonnak rendesen megvan az ára... idegileg és idő tekintetében is...
Ráadásul a Type-9 egy borzalmas hajó.... ormótlan, lomha dög.... ezért a cél egy kereskedő Anaconda felszerelése... igaz kisebb cargo kapacitás, de legalább élvezhetőbb irányítás
-
Kronus
tag
válasz
rtitusz #6367 üzenetére
De a Python legalább kiváló harcra
Igaz baromi költséges a fenntartása... pláne az FSD interdictor buggal...
Konkrétan ha kiszedek egy hajót supercruise-ból hiába veszem vissza a sebességet akár 0-ra a célpont sebességén robog mindaddig míg ki nem esik, de ha a delikvens nem lassít le (az estek túlnyomó részében nem szokott) akkor mindkettőnk hajóteste sérül és Python esetében már pár % és horribilis összegeket von maga után. Még talán többet is amit az esetleges cargo kifosztásából bezsebelhetnék... így marad a kalózkodás egy meglehetősen drága szórakozás.Jah, ha valaki Open-ben kereskedik ajánlom a Cobrát... az egyetlen hajó amit nem tudok utolérni Pythonnal
Ha nagyobb nyereségre vágysz, de szeretnéd elkerülni a kalóz playerek okozta veszteségeket, akkor marad a SoloCobrán kívül a többi kereskedésre alkalmas hajónak esélye sincs meglépni a Python elől... illetve 1-ről nem tudok nyilatkozni... Clippert még nem üldöztem
DE ami késik nem múlik! -
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #6354 üzenetére
Reméljük, hogy a márciusban érkező Fer-de-Lance ütősebb hajó lesz mint a Viper! Már az is nagy segítség lenne, ha 4-es internal modulokat kapna. E mellé 2db 2-es + 2db 3-as hardpointok és máris rendbe lennénk
-
duvi
nagyúr
-
törölt tag
válasz
rtitusz #6344 üzenetére
Cobra esetén hagyj 1 millát árura. Platinium, Palladium, Imp Slaves esetén is elég, ezekből találsz jó eséllyel jól jövedelmező, oda-vissza köröket.
Átlagáron, ha 15ezerrel számolsz, a Cobra max 60 cargo-t tud, akkor 900e a végeduvi
A lenti hsz-edre.
Igazad van a T6-tal kapcsolatban, kamionozásra jobb, de engem idegesített az állandó ID, kiszedtek, nem tudtam meglépni ... stb. Ahogyan akkor is javasoltad, T6 soloban.
Ezzel szemben a 60t cargomra senkinek nem fájt a foga OP-ben sem, amíg a Cobrával fuvaroztam -
-
NRG
tag
válasz
rtitusz #6305 üzenetére
Köszi ez nagy segítség!
Olyan problémába futottam még, hogy a nyelvet nem lehetett átváltani Németről. A launcherben választhattam akármit nem használt.
Megoldás ha valaki szintén így járna:%localappdata%\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Player
Custom.miscazon belül:
<Language Value="English" /> -
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #6285 üzenetére
Igazad van
1.1 után, hogy bírod a Beam lézerek hőtermelését? Főleg, hogy a SCB is durván fűti már a hajókat... Durva nerfelés volt az 1.1
Szerk:
Pont tegnap volt egy AMD-s kártyával driver gond. Mind szép és jó volt. Egy hajócsere után jött elő egy csúnya grafikai bug. Csak a teljes driver legyalulás és újratelepítés segített a tulajnak. Sima driver frissítés nem! -
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #6281 üzenetére
Az FSD 3-as prioritással működik még harc közben? Ha úgy döntesz, hogy mégis elugranál inkább... Vagy minden harcot az utolsó töltényig megvívsz? (Pl. többen támadnak rád, eleve kilátástalan a harc)
(#6282) BP71
Megoldás az önmegsemmisítés, vagy ha van a hajón Auto Field-Maintenance Unit modul, akkor helyben megjavíthatod. -
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #5865 üzenetére
Sajnos a program bezárása azonnali kilépést eredményez
Már a béta alatt is sokan panaszkodtak, hogy mikor leamortizálták az ellenfelüket, egyszer csak eltűnt a célpont. Én is utólag tudtam meg, hogy a "menekülők" ilyenkor egyszerűen bezárták a klienst és a másik fél csak pislogott, hogy most mi a **** történt? Hova lett az ellenfél? Az FSD izzítást és a sikeres elugrást ugye látjuk. Viszont az "instant eltűnésnek" ez a magyarázata.
-
zso79
őstag
válasz
rtitusz #5815 üzenetére
Szerencsére nem voltam messze ettől a rendszertől, gondoltam rápróbálok..
Nehezen indult, mert csak egy Hauler-em volt, de hamar összejött a pénz egy Type6-ra, úgyhogy az 1.6m/óra megvan. Iszonyú monoton, kiöli az élményt a játékból, egy óra után már nincs is kedvem vele foglalkozni
Ha belegondolok, hogy kellene kb. 135 ilyen út, hogy meglegyen a Type7, amivel dupla lenne a haszon... Sajnos nem tudok ennél jobb pénzkereseti lehetőséget egyelőre.
Annyi előnye meglett, hogy szépen felhúztam kicsit a Vipert.
Tegnap néztem rá először, akkor folyamatosan távolodtak a traderek, most megint csak 84Ls-re vannak.
-
Phobion
őstag
válasz
rtitusz #5815 üzenetére
Én is hasonló mennyiségű creditet termeltem T6-al egy óra alatt, az igazság az, hogy akkor lenne igazán gyorsabb a farm, ha minimum oda-vissza 2700-3000k credit lenne a profit / tonna. Mert oké, hogy most Type-7el nyomulok, és több a profit, de ha azt nézzük a köv hajó mi lenne Python? Type-9? XD Type-9-nél meg megint ez állna elő, mire összekaparod Anaconda-ra a creditet, meg a fejlesztést és így tovább...
egy hete már szünetet tartok mert kicsit üresnek érzem az egészet, és most nem a kereskedelemre gondolok, veszek egy Viper-t vagy amivel korrektül lehet harcolni, ok, egy idő után az is kicsit kiégető, összetarhálok egy ASP-re megyek felfedezni, ok, amíg nincs bolygóra leszállás számomra az is unalomba fullad egy idő után (Sagittarius A* meg számomra igazán kiábrándító volt
)
valaki említette itt előttem, hogy most még ebben a fázisban igazán a veterán eliteseknek nagy élmény, nagy élmény ez új játékosoknak is, csak egy idő után kicsit döcögőssé válik a progress
-
zolee0307
őstag
válasz
rtitusz #5630 üzenetére
Köszi, nagy sebességgel nem próbáltam berepülni, annyira még nem jól az irányítás
cain69: Köszi, majd kipróbálom. Eddig anarchy rendszerekbe vittem egy párat, ott nem volt gond. Gondolom mivel anarchy. Mondjuk én sem vagyok az a nagy csempész, nem sokat kerestem eddig rajta.
Az unfriendly státuszt ugyanúgy fel tudom javítani küldikkel?
-
duvi
nagyúr
-
Rakamaz
tag
válasz
rtitusz #5535 üzenetére
Nem baj ha hiányzik egy kis "áram".
Kapcsolj ki felesleges dolgokat: pl. a cargo hatch-ot (ami csak a konténerek beszipkázásakor kell).
Esetleg állítsd be a priorításokat. Én ez utóbbit csináltam viper-en. Ahogy kiengedem a fegyvereket a cargo hatch (+ fuel scoop) automatikusan lekapcsol, mert alacsonyabb prioritásban vannak, aztán amikor visszahúzom, akkor pedig visszakapcsolnak. -
[w]
őstag
válasz
rtitusz #5498 üzenetére
ha nem is bug, de - úgy emlékszem - az 1.0 óta úgy van felépítve a rendszer, hogy akkor is kapsz "jutalékot" a fejpénzből, ha nem egyedül és nem teljes egészében te végzed ki a célt. ha például valaki más viszi be az utolsó lövést, de te is hozzájárultál a kivégzéshez, akkor is részesedsz a pénzből valamilyen arányban.
-
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #5384 üzenetére
Overcharged: nagyobb tűzgyorsaság. Cserébe pontatlanabb és nagyobb a hőtermelése.
Focused: az alapkiépítéshez képest nagyobb célpontok ellen is hatékony. Cserébe nagyobb az energiaigénye és kisebb a tűzgyorsasága.
Részletes fegyvertáblázat -
goya999
tag
válasz
rtitusz #5371 üzenetére
Nekem is megvolt ma,egy Viperrel vagyok.Kilépés után kb 3 mp-el 4 villanás és a gép nem tudta olyan gyorsan sorolni az Attack,shields down és eject szavakat,mint amilyen gyorsan meghaltam.Pedig annyira nem rossz a gépem,ilyen 40k-s kalózokat szoktam Asp-ban levadászgatni vele.Mire felfogtam az egészet már lehetett is fizetni a biztosítást.
-
baphomet
senior tag
válasz
rtitusz #5363 üzenetére
A SOL rendszer engedélyt én 2-3 Federal Navy küldetés után kaptam meg, illetve utána már többet is, minden egyes újabb rendfokozat elérésekor. Itt találni némi infót erről.
Valamint itt meg azt írják, hogy az adott rendszert irányító frakció is adhat belépőt, ha a szövetségesükké válik az ember. Ehhez a környező rendszereket kell végignézni, elvileg akad olyan állomás, ahol jelen vannak, ott kaphatsz tőlük küldetéseket.
-
Phobion
őstag
válasz
rtitusz #5316 üzenetére
engem az is érdekelne, hogy bizonyos idő elteltével ezek a küldetések kifizetődőbbé válnék? értem ez alatt, hogy nagyon ritkán látok olyan küldetést amiért cserébe pl. 70-80k creditet kapnék, és abból a profit max 30-40k lenne így is
(#5315) rexsimus - redditen azt olvastam, hogy valami bug-ból kifolyólag egyesek többször adták el az árút, így volt olyan aki 80m-t termelt...
-
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #5255 üzenetére
"A Sidewinder-t mennyire/meddig érdemes upgradelgetni?" Szerintem az elején nem érdemes túl sokat költeni rá. Úgyis továbblépünk a következő hajóra. Mire maximumra felszereled a Sidewindert, már lehetne belőle egy Vipered is. Mivel fejvadászkodni akarsz, ezért mindenképpen a Vipert ajánlom elsődleges célnak.
-
törölt tag
válasz
rtitusz #4941 üzenetére
Talán ez az a játék, amelyről nem lehet eldönteni senki helyett, hogy tetszeni fog e neki, vagy sem?
Ez nagyon sokmindentől függ. Hangulatát tekintve, kell egy erős érdeklődés a téma irányában, hogy megragadjon. Ha pusztán pörgős akciókra vágysz, ez nem a te játékod, annak ellenére, hogy van benne ilyen
lehetőség.Én, a mostani játékmenetemben még csak nem is lőttem, kivéve mining laser-t persze
Tény, hogy nem olcsó, és ha még egy HOTAS is kell hozzá, akkor jól gondold meg.
Elvagy például azzal a gondolattal, hogy kb 50 fényévet utazz, 7-8 fényéves ugrásokkal, egy kis áruért, hogy visszaugrálva szépen eladd, és közben esélyes, hogy nem történik semmi egyéb? De említhetném a bányászkodást, vagy a felderítést is, ami szintén időigényes pepecselés. És hát kiemelkedő vagyonra sem lehet szert tenni vele.
Persze itt, csak mint a valóságban, az illegális, és a kiemelten veszélyes dolgokkal lehet sok pénzt, gyorsan megkeresniIgaz, utána elég kevés bázisra tudsz leszállni, és hát páran keresni is fognak
(ezt mondjuk pontosan nem tudom, hogy máködik, mármint a kalózosdi)
Saját, szubjektív véleményem, hogy kell ennek a játéknak az élvezetéhez egyfajta intelligencia, vagy nem tudom, hogyan fejezzem ki magam pontosabban. Valamint kell, hogy bele tudd élni magad ebbe a környezetbe. Szándékosan nem akarok nagyon sokat a játékmenetről mesélni, mert úgy sem tudom visszaadni azt az érzést, amit ez a játék nyújt - számomra. De fogalmam sincs arról, hogy mások ezt hogyan élik meg. Én azt gondolom, hogy mivel nem egy űrCOD, vagy X-Wing stílusról van szó, sokakat innen a hangulat varázsolt el. Ez meg csak attól függ, hogy mennyire tudod magadévá tenni a stuffot.
Tehát azt gondolom, hogy így, ahogyan a kérdést feltetted, sajna senki sem fog tudni érdemi választ adni, mert senki nem ismer
Na, ez meg az új Haulerem, egyedi festéssel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest