Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz rtitusz #4941 üzenetére

    Talán ez az a játék, amelyről nem lehet eldönteni senki helyett, hogy tetszeni fog e neki, vagy sem?

    Ez nagyon sokmindentől függ. Hangulatát tekintve, kell egy erős érdeklődés a téma irányában, hogy megragadjon. Ha pusztán pörgős akciókra vágysz, ez nem a te játékod, annak ellenére, hogy van benne ilyen
    lehetőség.

    Én, a mostani játékmenetemben még csak nem is lőttem, kivéve mining laser-t persze :)

    Tény, hogy nem olcsó, és ha még egy HOTAS is kell hozzá, akkor jól gondold meg.
    Elvagy például azzal a gondolattal, hogy kb 50 fényévet utazz, 7-8 fényéves ugrásokkal, egy kis áruért, hogy visszaugrálva szépen eladd, és közben esélyes, hogy nem történik semmi egyéb? De említhetném a bányászkodást, vagy a felderítést is, ami szintén időigényes pepecselés. És hát kiemelkedő vagyonra sem lehet szert tenni vele.
    Persze itt, csak mint a valóságban, az illegális, és a kiemelten veszélyes dolgokkal lehet sok pénzt, gyorsan megkeresni :) Igaz, utána elég kevés bázisra tudsz leszállni, és hát páran keresni is fognak :) (ezt mondjuk pontosan nem tudom, hogy máködik, mármint a kalózosdi)

    Saját, szubjektív véleményem, hogy kell ennek a játéknak az élvezetéhez egyfajta intelligencia, vagy nem tudom, hogyan fejezzem ki magam pontosabban. Valamint kell, hogy bele tudd élni magad ebbe a környezetbe. Szándékosan nem akarok nagyon sokat a játékmenetről mesélni, mert úgy sem tudom visszaadni azt az érzést, amit ez a játék nyújt - számomra. De fogalmam sincs arról, hogy mások ezt hogyan élik meg. Én azt gondolom, hogy mivel nem egy űrCOD, vagy X-Wing stílusról van szó, sokakat innen a hangulat varázsolt el. Ez meg csak attól függ, hogy mennyire tudod magadévá tenni a stuffot.

    Tehát azt gondolom, hogy így, ahogyan a kérdést feltetted, sajna senki sem fog tudni érdemi választ adni, mert senki nem ismer :)

    Na, ez meg az új Haulerem, egyedi festéssel ;)

Új hozzászólás Aktív témák