Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

válasz [HUN]NIMROD #49612 üzenetére

Tegnap futottam egy kört, hogy a skin meglegyen. 5-6 scan jött össze asszem.
    Nyilván ez egy grindos játék, de sztem az exobiot a lehető legbutábbra csinálták.
    Maverickben sunnyogni a settlementekben sokkal nagyobb fun.
    Amúgy nekem megvan a G5ös Artemis, pont ugyan ilyen felszereltséggel mint amit a CG-ben is van, szóval nekem tökmind1, hogy más mennyi időt tölt el ezzel, de az tuti, hogy egy ruhát kigrindolni és megbuildelni még mindig szórakoztatóbb mint ezt a majomkodást csinálni. Mondjuk az tény h majomkodni gyorsabb és könnyebb is így.
    Ez annak jó, aki most kezdte, aránylag gyorsan lehet creditet farmolni vele.
    Amúgy igazad lesz, ezt a ruhát ebben a formában azért rakták bele így a CG-be, hogy a lehető legtöbb playernek meglegyen amikor jön a kövi felvonása a Terri Tora sagának, de ettől függetlenül tartom a véleményem, hogy ez lehetett volna sokkal jobb is.

Jut eszembe, tele vagyok nyersanyaggal, lehet összerakom a G5 Dominatort is, már csak az hiányzik, ne a raid frissítés megjelenésekor kelljen bajlódni vele.

Akár hiszed akár nem nyomtam egy darabig Farming simulatorral. Ott inkább a gépek működése a különböző munkafolyamatok váltogatása volt az érdekes. Nyilván amikor ment az ember körbe körbe az annyira nem izgalmas, de egy kis földnél simán kibírható, ha meg többen nyomjátok még jobb. Tud szórakoztató lenni, de ezt a majomkodást meg úgy az exobiot egyáltalán nem érzem annak.

Új hozzászólás Aktív témák