Hirdetés

2019. február 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-09-10 21:33:39

Mobilarena

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#151) Menthirist válasza Nosam (#149) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

Azért ha már csúsztatsz, csúsztass normálisan. Mint már magyarázva volt, az hogy mondjuk 500 vagy 5000000000000000000000000000000 bolygó van, még nem jelenti hogy utóbbi feltétlen tartalmasabb. Random generálva én is tudok bármennyi bolygót kreálni, de azt tartalommal feltölteni már más kérdés, pláne ha az ember nem "vigyél 100 tonna szenet a xyz bolygóra" jellegű küldetések vannak. Méretileg lehet kisebb, ha tartalmilag nem az.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#152) Menthirist válasza Nosam (#150) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

Amelyik játék hamarabb hozza a bejárható Firefly-omat, az nyer :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#153) Nosam válasza Menthirist (#151) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Egyébként olvastam, hogy a valós adatokból betáplált csillagokon kívül, tudományos minták vagyis sample-k alapján van a többi is generálva, nem pedig simán random... Ami azt jelenti, hogy nagy valószínűség szerint ott vannak azok a csillagok is a tejútban mint a játékban, csak nem olyan pontossággal mint amit a valós adatokból tápláltak be. ;) Egyébként Braben tudós, igazi tudós az ember, a londoni királyi akadémia rendes tagja is.

[ Szerkesztve ]

(#154) Menthirist válasza Nosam (#153) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

de megintcsak nem érek vele sokat, ha ugyanolyanok és nincs rajtuk élet. Márpedig élet alatt nem a random mód elszórt, de ugyanolyan űrállomásokat értem. Most az hogy a 200 milliárd csillag van, de ha láttál százat, akkor láttad mindet, nekem nem tartalom. Felőlem követhet valós galaxis szabályrendszert az elhelyezkedésük (amit valósan szimulálni mellesleg szuperszámítógépek sem tudnak még igazán), ha a tartalom kimerül abban, hogy ugyanazokat a küldiket csinálod, csak x helyett y bolygó van behelyettesítve a szövegbe. Ha nincs meg az, ami miatt be akarom járni a világát, akkor feleslegesen van ott a maszlag.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#155) Nosam válasza Menthirist (#154) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Az igazi interaktivitást ebben a játékban a nagy számú emberi ellenfél és a harc fogja biztosítani a többi elite- játékkal szemben. Itt nem lesz elég, ha csak simán lövöldözik az ember, mert minden hajónak saját rendszere hőkibocsátása stb van, ami nagyban befolyásolni fogja a hajót teljesítményét és sok más dolgot is. Pl csempészésnél nem mindegy hol zárod le a hűtőket és elektromosságot, mivel nem túl elmés ötlet zajosan végighaladni egy rendszeren ha olyan dolgot szállítasz, a hő akár a hajódban is kárt tehet, sokkal bonyolultabb lesz az a játék mint azt így gondolnád.

Persze a régi elitekben nem voltak csak gépek, itt viszont már emberek tízezreivel akadhatsz majd össze és harcolhatsz velük. Itt nincs biztosítás sem, ha itt lekapták képszer-háromszor a jól felszerelt géped, akkor leapad a gyűjtött lóvé és mehetsz vissza "kapálni". :D Sok érdekességet tartogat ez a játék.

Ehhez adja meg a keretet ez a végtelen univerzum. Nekem kell, ez fog meg benne igazából, ez a végtelen "újrajátszás" része a játéknak, hogy bármikor újra kezdheted a játékot és olyan helyeken telepedhetsz meg, ahol akár tíz évi játék ellenére sem jártál.

SpaceEngine-ben nincs sem lövöldözés sem kereskedés, mégis hatalmas felhasználó tábora van...

[ Szerkesztve ]

(#156) Malachi válasza Menthirist (#154) üzenetére


Malachi
(PH! addikt)

ez ugyanolyan meddő vita, mint SC alatt az, hogy mikor jelenik meg, és mire megjelenik, mi lesz benne. hidd el, hogy annyi tartalom az ELITE-ben is lesz, amivel az első fél évben nem fogsz unatkozni. aztán meg jön a többi folyamatosan.

bár abban igazad van, hogy önmagában a csilliárd "naprendszer" nem kunszt, mert akár 2000, akár 200 milliárd, az ember úgyse járja be soha mindet. mondjuk a tudat azért jó, hogy van rá mód, és én nagy kihagyott ziccernek tartanám, ha Brabenék nem hintenének majd el pár morzsát arról, hogy milliónként egy rendszerben eldugtak egy hiperszuper hajót, vagy arcifactot, vagy ilyesmi... :K

(#157) Menthirist válasza Malachi (#156) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

Hidd el, nagyon várom hogy egy játék igazán lekössön (mármint hogy egy új, mert állandóan régieket kell elővennem újra és újra, ha tényleg lekötő játékmenetet akarok, ezért is FF8-azok épp :) )
Szóval remélem hogy tényleg úgy alakul hogy nem csak hogy sok tartalom lesz benne, hanem az kellőképp változatos és érdekes is lesz. Sajnos túl sok olyan játék van a piacon, ami vagy rövid/kicsi, vagy őrült nagy, de marha unalmas és ismétlődő tartalommal van feltöltve. És ezt remélem az SC kapcsán is, nem csak az ED kapcsán.

úgyhogy a mennyiség még nem egyenlő a minőséggel vagy a tartóssággal, de állok elébe, le szabad nyűgözni :) kifizettem az árát, szóval megtettem az én részemet, most ők jönnek :P Keddig még lesz 1-2 húzós napom, de remélem majd este ez kárpótol :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#158) Menthirist


Menthirist
(PH! nagyúr)

Nem tudom ez volt-e már
Mindenesetre van fenn youtube-on jó pár csillagokat összevágó videó zenei aláfestéssel, úgy néz ki ösztönösen kötelező lesz a játék során jean michel jarre-t hallgatni :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#159) Nosam válasza Menthirist (#157) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Azt most felejtsd el, hogy minden város másként fog kinézni SC-ben, azt maximum csak jól megtervezett procedurális modellekkel lehetne elérni, de kézzel 111 rendszerben egyedi városokat tervezni ha csak rendszerenként egy bolygóra is lehet leszállni, hát akkor tényleg soha nem készülnének el...

(#160) Menthirist válasza Nosam (#159) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

hát figyi... sokkal nagyobb esély van arra hogy 100 különféle lesz (nem arról beszélek hogy ne ismétlődnének elemek, hanem hogy ránézésre meg lehessen különböztetni őket), pláne ha kellő mennyiségű asset áll majd a rendelkezésre, és rászabadítanak mondjuk 50-60 grafikust csak a városok berendezésére (mert mint mondtam, most sok erőforrást elsősorban az asset-ek létrehozása visz el). De még ha tegyük fel, lesz 50 féle város is, akkor 200 bolygó esetén mindegyikbe 4x futhatok bele. 200 milliárd esetén 4 milliárdszor :) Ez pláne akkor unalmas, ha egymás után 10x ugyanolyan városban szállok le (márpedig erre egyáltalán nem kicsi az esély ennyi csillag esetén). Szóval nem azt várom hogy mind drámaian más legyen, várhatóan koncepciók alapján lesznek felhúzva (iparbolygó, kereskedelmi központ bolygó, mezőgazdasági bolygó, stb), azt már tudhatjuk hogy konkrét fiktív cégek lesznek benne (Dumpers Depot, Cubby Blast, Abernathy Interiors), ezek is nagyon sok elemben azonosak lesznek (max a terem formája és elrendezése más), a városok pedig ezekből adódnak össze, csak felfűzve valami téma szerint. Megfelelő mennyiségű kész asset-tel és grafikussal, nem kivitelezhetetlen, pláne nem idővel.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#161) Nosam válasza Menthirist (#160) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Kicsit off, ezt kb két éve csináltam persze nem űrváros hanem hagyományos, de procedurális és gyakorlatilag nincs két egyforma épület a városban, persze textúra van, de nem lehet észrevenni:

(Egyébként ezt utána még le is romboltam egy atombombával :D, minden épület tört. Van itt négyezer épület, ha ezt nem procedurálisan csináltam volna soha nem végeztem volna vele. De ez már egy másik történtet.)

Akár egymillió várost csinálok neked úgy procedurálisan, hogy mindegyik másként fog kinézni, szóval a procedurálisnál akár elérhető az is, hogy mind a négymilliárd másként nézzen ki. Persze hasonlók lesznek, de attól még mindegyik más és más. A procedurális modellezésnél érhető a legkönnyebben az el, hogy minden város másként nézzen ki.

De persze a kézzel készített aprólékosan kidolgozott viszont szebb lesz, ez tény, csak tízszer annyi idő és nem igazán lehet újra felhasználni...

[ Szerkesztve ]

(#162) duvi


duvi
(Topikgazda)

Júli 29. után lehet még venni preorder alapcsomagot, vagy annak is vége mint az EXP. pakknak?

Samsung Galaxy S8

(#163) Menthirist válasza Nosam (#161) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

Aha, akkor generálj nekem 100 ilyen várost, nevezd el őket 1-től 100-ig, és mondd meg, melyik melyik :D Mert ezek szerint nem érted, amiről beszélek :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#164) Nosam válasza Menthirist (#163) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Ja hát az már egy másik kérdés, hogy milyen agya van az embernek, nyilván 100 várost látványról megnevezni még úgy is nehéz, ha valódi városokról van szó. :D

Egyébként értem amit mondasz, de más beállítottságú vagy mint én. Mondom nézd meg a spaceengine-t, hogy mekkora rajongótábora van, pedig ott aztán gyakorlatilag az égvilágon semmit nem lehet csinálni azon kívül, hogy elrepülhetsz egy-egy bolygóhoz, meg nézegetheted. :DDD

Szóval hangyásnak is kell lenni egy picit, de igen, én akarom mind a négyszáz milliárd csillagrendszert.

Fejemre veszem majd a VR szemcsit és már maga az a tudat is boldoggá tud tenni, hogy ha több százezren játszanak majd a játékban, akkor is lesz benne olyan rész, amit csak én láttam, ahol csak én voltam. :K

(#165) Menthirist válasza Nosam (#164) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

Néztem a space engine-t, szép és jó, mégsem kötne le hetekig, hónapokig, évekig. Ott is ha láttál 100 kék óriást, láttad az összeset, hiába van belőlük x millió :) Egy programban pláne így van, hisz sokkal limitáltabb az eszközkészlete mint a valódi életnek. A játéknak pedig ez a célja. Én is várom hogy vr szemüveggel körbenézhessek az univerzumban, de megint csak... lehet hogy bejárok 10 naprendszert. 100-at... 1000-ret... kétlem hogy be akarnék járni 10 ezret vagy 100 ezret, hát még milliárdokat :)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#166) Nosam válasza Menthirist (#165) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Hát hogy te mit akarsz az egy dolog, én viszont az tervezem, hogy mindegyiket meglátogatom. :DD

Aztán 954823453 éves koromban meghalok. :D Ne akarja a tudatomat korlátozni egyetlen játék sem azzal, hogy a galaxisban ahol élek, ne mehetnék el akár bárhova! :C

[ Szerkesztve ]

(#167) Nosam


Nosam
(senior tag)

De amúgy meg igen, őrültségnek hangozhat, hogy ennyi rendszer legyen egy játékban, de én az ilyen őrültségeket szeretem. Olyan ez mint a csillagászati programok és planetáriumok, mi a francnak bele annyi csillag meg rendszer, ha úgy sem nézi meg mindegyiket egy kutató, meg nem vizsgálják meg mindent egyenként? Azért van benne, hogy legyen.

Nyilván azért lesz egy központi hely a játékban, ez pedig az ami be lett lőve kezdőpontként. Ha az embernek kedve van elmegy a picsába felfedezni, aztán ha megunta akkor visszamegy hentelni vagy akár csak beszélgetni másokkal arról, hogy merre járt vagy mittomén. :DDD

(#168) Diopapa válasza Nosam (#149) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

"ED-ben az egész tejútrendszer benne lesz, egy része valós adatokból betáplálva... Ezzel szemben SC egy kitalált univerzumban játszódik kb 99.9999952413%-al kisebb területen."

Egyébként nem, az SC-nek is a Föld a központja ma is létező nagyvárosokkal (Peking, New York, Moszkva, London stb). A játék pedig a 2900-as években játszódik, mikor már az emberiség felfedezte a galaxis (egy részét) és találkozott már pár "szomszéddal".

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#169) Nosam válasza Diopapa (#168) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Láttam a Sol-System rendszer rövidítést a térképen amit linkeltem, ami naprendszert jelent, de még nem tudni, hogy benne lesz e minden bolygó ami a miénkbe. és hogy 1:1 méretarányú lesz e. Jó lenne.

(#170) Diopapa válasza Nosam (#169) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Lehet tudni, benne lesz.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#171) Menthirist válasza Nosam (#169) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

és nem lesz 1:1 méretarányú, ahogy az ED-ben sem. Az ugyanis kivitelezhetetlen, már a naprendszerünkben is ekkora különbségek vannak, hát még ha kicsit kimegyünk a naprendszerből

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#172) Nosam válasza Menthirist (#171) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Pedig de, az ED-ben 1:1 arányú lesz.

(#173) Nosam


Nosam
(senior tag)

Így akarom én is nyomni. :DD

https://www.youtube.com/watch?v=wWPUuVntq9I

Mondjuk az nem biztos, hogy veszek warthog hotast is régi ffb-joyom helyett, de lehet. Jól mutatna a fém BRD cockpitemen. :D Az a bajom, hogy hiába fém maga a warthog, a belseje plasztik amit nem is igazán értek. Azért 120 ezer forintért igazán elvárható volna, hogy fémből legyen a belseje is, sőt akár még kikapcsolható ffb-sem ártott volna bele ennyi lóvéért.

[ Szerkesztve ]

(#174) Menthirist válasza Nosam (#172) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

meglátjuk, meglepődnék. elvégre akkor lenne csillag ami mellett 2 sec alatt repülünk el adott sebesség mellett, a másik mellett meg 30 napig tartana. csak megkerülni. ugyanolyan sebesség mellett... maradjunk annyiban hogy leírni sem egyszerű ekkora méreteket és távolságokat 64 bites számrendszerben sem, mert egy hangyányit nagy a világűr. Ez meg ugye azért csak egy játék, nem szuperszámítógépes szimuláció, tehát a földön kellene maradni.Te szoktad mondogatni nekem hogy maradjak a realitások talaján, most én mondom neked

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#175) Nosam


Nosam
(senior tag)

Egyébként ilyen a cockpitem, máig teljesen újszerű állapotban van és csak két fém tartót kell majd felszerelnem a hotasnak:

Ez pedig egy régi majd tíz éves rövid interjú velem a motorsports.hu

Persze a gépem azóta már kétszer is komplett cserélődött, mostani elképesztő brutális. :DD

[ Szerkesztve ]

(#176) Viper26


Viper26
(PH! nagyúr)

Egyébként Saitek vonalon mi lenne ajánlott?

iPhone XR | Garmin Vivoactive 3

(#177) Nosam válasza Viper26 (#176) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Saitek-ben nekem az x55 rhino tetszik nagyon, elég jónak tűnik és attól függetlenül, hogy plasztik, nagyon szépen van kidolgozva. Szemezgetek még a g940-el meg a TM warthog-al is is, persze még van időm bőven dönteni amíg megjelenik a játék. Nem vagyok benne biztos, hogy megér plusz 70 ezret az, hogy fémből van a TM warthog külseje, mert a belseje az viszont annak is plasztik. És amennyi fém azon van, az képtelenség, hogy 70 ezer pluszt jelentsen. Elég gyenge a felhozatal joystick tekintetében, kormányoknál olyan dögök vannak már, hogy döbbenet. Persze abból is kell majd vennem újat ha meglesz Oculus rift végleges, de ott nem lesz kérdés melyiket válasszam.

Joystickoknál sajnos nagyon le vannak maradva technológia szintjén az autószimes cuccokhoz képest.

Vagyis a kérdésedre válaszolva ahogy nézem Saitek-nél x55 és xf65 a csúcs, de annál nem mozgatható a joy az nem tetszik annyira.

[ Szerkesztve ]

(#178) Szőrös  válasza Viper26 (#176) üzenetére


Szőrös 
(PH! kedvence)

X-52 / Pro de itthon kevés helyen kapni .

https://star-citizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban | A SÖRöm a legszebb öröm !

(#179) Viper26 válasza Szőrös  (#178) üzenetére


Viper26
(PH! nagyúr)

Sima X52-t láttam az előbb 27-ért. :(
X55 meg nincs is, legalábbis nem találtam.

[ Szerkesztve ]

iPhone XR | Garmin Vivoactive 3

(#180) Szőrös  válasza Viper26 (#179) üzenetére


Szőrös 
(PH! kedvence)

Új cuccért az viszonylag jó ár . De raktáron sehol sincs. Én is rendeltem Pro-t , 1 hónapja várok rá.

https://star-citizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban | A SÖRöm a legszebb öröm !

(#181) Nosam válasza Viper26 (#179) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Van itthon is x55. katt ide.

49 az ára, ami egész jónak mondható, kint sem kapod meg olcsóbban 44 rugónál (persze újonnan).

(#182) Viper26 válasza Nosam (#181) üzenetére


Viper26
(PH! nagyúr)

Nekem az x52 jobban tetszik így ránézésre, remélem minőségben is olyan amilyennek ennyiért lennie kell. :)

iPhone XR | Garmin Vivoactive 3

(#183) Nosam válasza Viper26 (#182) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Én is megnéztem x52 prot is jól néz ki az is, de jól végiggondolva tíz rugó a különbség árban, na most ugye x55-ben cserélheted a rugókat is, négy féle erősség közül választhatsz, emellett osztott gázkaros ami azért jó, mert ha esetleg kedvet kapsz komolyabb repszimhez, akkor arra is tökéletes lesz. Jóval nagyobb is x55 sokkal masszívabb, a gombvariációk száma pedig nagyságrenddel nagyobb és az x52 pron az a kijelző teljesen értelmét veszti majd ha oculust is használsz.

Persze mindenkinek szíve joga eldönteni melyik tetszik neki jobban és vagy melyik szimpatikusabb, de funkcionalitás tekintetében ár érték arányban szerintem x55 jobb. Egy a lényeg, soha nem szabad elkapkodni, jól végig kell gondolni mielőtt leadja az ember a rendelést, aludni kell rá egy párat és ha jól átgondolta az ember akkor utána biztos nem bánja meg.

[ Szerkesztve ]

(#184) Nosam


Nosam
(senior tag)

Ez a black mamba is elég érdekes szerzemény, ennek meg fémből van a belseje, viszont a markolat nem. :DDD

(#185) Nosam


Nosam
(senior tag)

Amúgy érdemes körülnézni külföldön is, mert pl warthog hotast már 100 ezerből ki lehet hozni, ha németből hozatod minimum 20 rugóval olcsóbban mint itthon kapnád meg és ebben benne van már a szállítási díj is, nagyon sok dolgot sokkal olcsóbban lehet EU-ból rendelni, nem mindent de elég sokat. Sok dolgot rendeltem már EU-ból, legutóbb pl ceruzahegyet wacom tollba, és hiszitek vagy sem, de ezreket spóroltam úgy, hogy közben még átutazta a cucc fél európát! Nem vicc. :DD

[ Szerkesztve ]

(#186) Diopapa


Diopapa
(PH! kedvence)

Azt lehet tudni, hogy holnap hány órakor rajtol a beta?

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#187) Bibgr0 válasza Diopapa (#186) üzenetére


Bibgr0
(fanatikus tag)

Nem találtam rá még sehol információt. Gondolom a mi időnk szerint 7-8 körül. Az az USAban reggel és van idejük napközben megoldani még az első beta letöltés / szerver problémákat.

Egyébként ma tudtok utoljára life-time expansion pass-t venni :-)
Kicsit olcsóbb, ha átváltjátok USD-re az oldalon a currency-t.

See you in the ver..., akarom mondani az űrben :-D

(#188) Malachi válasza Bibgr0 (#187) üzenetére


Malachi
(PH! addikt)

át lehet váltani? hm, akkor a beta+exp. pack... még így is nagyon drága. talán az alap. + exp. beleférne, eeeh. :O

(#189) Diopapa válasza Bibgr0 (#187) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Oké, de ezek angolok, mi közük az USA TZ-hez? :) BTW ezt azelőtt mondhattad volna, mielőtt elb*sztam rá 30k-t... :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#190) Bibgr0 válasza Diopapa (#189) üzenetére


Bibgr0
(fanatikus tag)

Sorry :(

Én az elejét GBP-ben backer-kedtem, majd USD-ben fizettem a premium beta-t. Jó, hogy így össze-vissza ment, mert még nem adtam össze, hogy mennyi ment el rá :-)

(#191) Diopapa válasza Bibgr0 (#190) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

NP, magamtól is lehetett volna ennyi eszem, de nem vettem észre, hogy van ilyen lehetőség. :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#192) Viper26


Viper26
(PH! nagyúr)

Beta-ra én is jövök majd, most még bill. és egér párossal, de következő hónapban lehet hogy X55 lesz..ha addig meg nem jön a józan eszem. :DD

iPhone XR | Garmin Vivoactive 3

(#193) Viper26


Viper26
(PH! nagyúr)

Mondjuk a Hotas X anyagilag kíméletesebb, és sok jót hallani róla...azt hitem 40K az X55, de valamit benéztem, mert 50K alatt nem lehet hozzájutni.

iPhone XR | Garmin Vivoactive 3

(#194) Szőrös  válasza Viper26 (#193) üzenetére


Szőrös 
(PH! kedvence)

Az tény hogy ilyen cuccot ( X széria ) nem szabad első joy-nak venni úgy hogy nem sim fan az ember és még nem tudod 100 %-ra tetszeni fog e egyáltalán így az irányítás vagy sem . Elsőre jó a TM is hogy szokja az ember a kezelést.
Aztán lehet komolyabbra váltani.

https://star-citizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban | A SÖRöm a legszebb öröm !

(#195) Viper26 válasza Szőrös  (#194) üzenetére


Viper26
(PH! nagyúr)

Én is így gondolom, bőven kiszolgál a TM 1-2 évig, utána meg majd kiderül mi lesz.
Köszönöm a tanácsot. :R

Megvárom milyen infók lesznek holnap a beta-val kapcsolatban, igazából azon múlik most a vásárlás (TM+Beta). :)

iPhone XR | Garmin Vivoactive 3

(#196) Menthirist


Menthirist
(PH! nagyúr)

én is azért vettem meg a hotas x-et, mert nem voltam biztos benne hogy mennyit lenne használva, márpedig egy 40k-s könyvtámasz azért erős lenne. úgyhogy úgy döntöttem, veszek egy olcsóbb tm-et, az sem az az 500 forintos gagyi fajta, az olcsóbb kategória egyik dobogósa (bár természetesen jóval jobb egy közép vagy felsőkategóriás joy), aztán ha úgy alakul hogy elképesztően sokat játszok majd vele, lehet beleinvesztálok én is egy x52-be. de ez még nem most lesz, és az anno kb 13-14k-ért vett F710-esemet is csak Final Fantasy 8 közben használtam eddig, szóval a létének legnagyobb részében egyelőre csak porfogó volt.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#197) v-paci válasza Menthirist (#196) üzenetére


v-paci
(fanatikus tag)

Nem ismerem a TM-et, de sima x52-esem volt egy darabig. Akkoriban (X3:TC megjelenés idejében) nem volt egy minőségi darab, igaz azóta a madcatz megvette őket és lehet változtak. A botkormánynak nagy volt a holtjátéka és nagyon könnyen koptak az érdesített felületek is.

[ Szerkesztve ]

"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."

(#198) Menthirist válasza v-paci (#197) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

fene tudja, lehet hogy még mindig fennáll mert nincs összehasonlítási alapom, de akkor is azt ajánlják középkategóriában. Lehet hogy olyat, aminek még annyira sincs holtjátéka vagy kopása, nem lehet kapni 60-70-80k alatt, annyit meg nem adnék egy beviteli eszközért sem.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#199) Malachi


Malachi
(PH! addikt)

azt valaki tudja, hogy PONTOSAN mikor jár le az exp. pack lehetőség? gondolom 29. tehát kedden nap végén éjfélkor - de milyen időzóna?

lehet, hogy egy nagyon last minute vásárlás lesz belőle, ha minden összejön.

(#200) Diopapa válasza Malachi (#199) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Nem tudjuk, most még van, lehet 5 perc múlva már nem lesz.. :(

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.