- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Az állatkertes gyalogtúra után sikerült bringával is feljutni. Képek az emlékezetemben vannak. A városi 10% feletti rész különösen mély (vagy magas?!) benyomást tett rám. Felfelé remek edző útvonal. Lefelé viszont az útminőség csapnivaló. Montisoknak élmény lehet. Az út mentén közvetlenül van egy brutál kilátópont. Ott el tudnék képzelni egy napfelkelte végignézését. (majd egyszer)
Szerdán sikerült vennem egy új akkumulátort autóba. Elmentem tesztelni, és véletlenül útba ejtettem a plázát. Voltam már a nagykanizsai és kaposvári plázában, de arrafelé csak lézengtek az emberek. Itt azért már jöttek mentek az emberek. Nem szeretek idegen éttermeket kipróbálni, de nagy volt a csábítás és végül engedtem neki. Nem is hallottam olyan étteremről, ami dkg-ra fizetteti ki a kaját. A pénztárnál vettem észre ezt a turpisságot. Remek döntés volt levest kérni.

A boltok között járkálva figyelmes lettem egy ellentmondásra is. A szauna, ahova fázni mennek az emberek:
Lencsevégre való a panoráma is a távozás után:
Plusz ha már természetfotós vagyok, e mellett sem mehettem el szó, vagyis fénykép nélkül:
Egy másik séta alkalmával a pécsi Árkádot ejtettem útba. Na ez már valóban nagy és forgalmas épület. Szokatlan még ez a nagyvárosi élet nekem. Ugyanakkor... Este meg a város teljesen üres. Csak néhány járókelő és autós van. Remek bringázós hellyé avanzsál a város estére. Azt hiszem nem fogok unatkozni az elkövetkezendő hónapokban.
Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Bontatlan - Logitech A50 X Lightspeed - ÚJ GENERÁCIÓ
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest