Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pubwart
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Mesélhetnél az országodról... Sokmindent...
Kaja, ital, minden -
pubwart
aktív tag
Fogok kapni pénzt. Sokat
. Elvileg, alapítvány+kintui egyetem+a cég, akivel van tanulmányim, meglátom. Várnék még pár tanácsok... Előre is köszi... 
Mondjuk ez nem Svédország v. Norvégia, ami szinte ugyanaz... Mert úgy tudom, hogy Spanyolország az egyik legolcsóbb Eu-s ország
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
jah bocs

-
pubwart
aktív tag
Csak jó lenne valami tanács, meg valami viszonylagos dolog... Azt tudom, hogy sokan szoktak arra nyaralni
-
pubwart
aktív tag
Köszi. Énis várom. Mondták, hogy kegyetlen gyönyörű kint a tavsz, mikor nyílnak a barack, meg a sok citrusfák, mert ilyen ligetek vannak beépítve a városba. Csak azért félek is kicsit. Mert hogy ha fázni nem is, de lehet éhezni fogok
, mert nem egy olcsó hely, de persze majd kikalkulálom, ahogy azt kell. De kegyetlen várom. Akarok is vennei egy digitgépet, hogy frankó legyen a képrögzítés... Egy EOS300D-t
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Remélem télen is az lesz...
-
pubwart
aktív tag
Kaptam egy külföldi ösztdíjat. egy (fél)éveset. Még nem biztos... És pont ebbe a csodálatos ország, csudaszép városába... Tud valaki tapasztalatokat mondani, a kinti élettel kapcsolatban? Árak, helyen, MINDEN érdekelne. Köszi előre
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kaja, ital, minden
. Elvileg, alapítvány+kintui egyetem+a cég, akivel van tanulmányim, meglátom. Várnék még pár tanácsok... Előre is köszi... 

, mert nem egy olcsó hely, de persze majd kikalkulálom, ahogy azt kell. De kegyetlen várom. Akarok is vennei egy digitgépet, hogy frankó legyen a képrögzítés... Egy EOS300D-t