- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy7
tag
Ugyan Tip SE-m nincs, de Tini2 igen és a képek alapján szerintem anyagban nincs köztük különbség. Nekem a Tini2 billenyűzára tetszik, különösen kulcstartón használva.
A Tip 1-en nem volt, ezért is találták ki hozzá utólag ezt a clip-pet. Szerintem le/föl rakosgatni macerás. -
Speedy7
tag
Amennyiben valaki kedveli a kis méretű lámpákat, különösen a Nitecore T sorozatát, annak nagyon tudom ajánlani az új Tini 2-t.
Méretre alig nagyobb az első generációnál és a következő pluszokat nyújtja:+1 LED (valamivel magasabb fényerő)
USB Type-C csatlakozó
megkapta a TUP kijelzőjét (mód, feszültség, üzemidő, stb. kijelzés)
2 lockout módEbben a méretben egyszerűen fantasztikus. Nem tudom elképzelni, hova lehetne még ezt fejleszteni. Szerintem a következő évekre megvan a kulcstartó lámpám.
-
Speedy7
tag
válasz
UberMutant #31357 üzenetére
Én tavaly szeptember közepén vettem UK-ből, az még hibás.
-
Speedy7
tag
válasz
Sterilzona #31356 üzenetére
Az Olight H1 Nova és a Nitecore TIP szerintem nem sokban hasonlít egymásra, legfeljebb annyiban, hogy mindkettő világít. Az Olight egy 16340-es fejlámpa (plusz csiptető és mágneses talp), a Nitecore pedig egy fix akksis USB-n tölthető kulcstartóra tehető lámpa. Kategóriájukban szerintem mindkettő korrekt darab.
A Nitecore-nak sajnos hibás a lockout funkciója, nálam is volt, hogy csontra lemerült pár nap alatt. Ezt a funkciót nem használva viszont a méretéhez képest nagyon komoly fénye van. -
Speedy7
tag
válasz
jozsi252 #29404 üzenetére
Én csak a szememre tudok hagyatkozni: észrevenni a különbséget, de azért nem olyan óriási. Nekem eddig max. 1000lm körüli lámpáim voltak, azokhoz képest még a 3. fokozat is bőven elegendő. Ami tetszik, hogy nagyon terít, valószínűleg a több ledes kialakítás miatt. (M2X-UT, Fenix TK15UE, EagleTac P25LC2, Nitecore SRT3, stb.-hez képest)
A magasabb fokozatok pár perc után amúgy is visszavesznek. Azért itt már tud fűteni; valahol olvastam, hogy a hővédelem 55 foknál vesz vissza. Télen nem kell kesztyű. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest