- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
repvez #20411 üzenetére
Ezt csak saccolni/kitapasztalni fogod tudni. Maga az akkumulátor tartalmaz egy védőelektronikát + balanszert (ha lebontod a fekete zsugorfóliát meg fogod látni). Mivel 2S2P módban vannak bekötve, a töltő 8,4V-ra tölti az akkupakkot, de a driver 3V-ot ad ki magából. Az enyém a két LED-nek összesen 1,7A-t adott le a legerősebb fokozatban (ez lehet a driver maximuma is, de lehet, hogy selejtek a LED-ek és egyszerűen nem fér át rajtuk több áram - személy szerint ezt tartom valószínűbbnek, nyáron majd lehet megpróbálon más LED-ekkel). Két órától szerintem új korában sem bírt többet, de ha három órát is veszünk, akkor oda jutunk, hogy részemről a 4000mAh is nagyon optimista volt, és nem igazán több az 2000-nél 8,4V-on.
-
szbalogh
addikt
válasz
repvez #19767 üzenetére
Ha be tudod valamilyen szinten sötétíteni a szobád, akkor bőven jók a sima kicsi fehér ledek is. A progiban be lehet szépen állítani, hogy mennyire legyen érzékeny. Úgy le lehet venni, hogy csak a 3 pontot látja, a háttér meg szinte fekete.
A lényeg, hogy egyenletes fény legyen a háttérben. Pl. ha egyik oldalról besüt a nap, akkor kicsit nehezebb belőni, de úgy is megoldható. A FreeTrack-et használtam. -
szbalogh
addikt
válasz
repvez #19765 üzenetére
Ha nem infrakamera, akkor ki kell belőle szedni az ifnraszűrőt.
Tudom, mert anno csináltam webkamerás fejmozgáskövetőt repcsiszimulátorhoz. Igaz nem infrás volt hanem sima fehér, de a leírásban emlékszem, hogy így oldják meg az infrás változatot. Azt ugye nappal is lehet használni, én meg esténként repülgettem, akkor meg elég volt a sima led is.
Amúgy három db ledet raktam basaball sapira pár gombelemmel és tadamm... már nézelődhettem is a pilótafülkében a joystick nélkül -
dudika10
veterán
válasz
repvez #19762 üzenetére
Egyreszt 840 vagy 880nm-rel kene probalkoznod, a 940 mar kiloghat a kamera spektrumabol (a 840-es a lathato tartomanyban is sugaroz valamicsket, de az lenne a legerosebb valoszinuleg).
Masreszt az AAA akkukat merd meg, milyen feszultseguk van (a ledeket hajtva is). Aztan hajitsd el oket jo messze es szerezz egy kis aramgeneratort.
Harmadreszt a 100mA 1.5V az 0.15W, az nulla teljesitmeny, 1W-os leded van. Olyan 3 Ohm koruli ellenallas kene.
-
M_o_g_y_i
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest