- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
Banggoodon Astrolux MF01S app only akcióban 84.99$ és jár mellé egy ajándék Convoy S3
-
ZozzV6
senior tag
válasz
nemethbalazs #59186 üzenetére
-
ZozzV6
senior tag
válasz
nemethbalazs #59183 üzenetére
A kék fény kupak ráhúzáskor is villog akkufeszt. Ha minden igaz. Rég volt HC65-öm. A flex kábeles driver megrepedhet könnyen. Eleve hajtogatva van berakva.
Ha a piros fény nem szempont nekem a YLP Panda 3R nagyon bevált. -
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #59177 üzenetére
Alapjában véve nem rohanok. Főleg azon a pár helyen ahol tudom hogy az utat keresztezi a csapásuk és sokszor 10-20 tagú csordában vonulnak át ott különösen vigyázok. Tudom van az a helyzet amikor az MS18 se húzna ki a bajból a fényével de ettől a gyertyalángtól bármi jobb. És legalább kis esélyem lesz észrevenni.
Mindenki vigyázzon amennyire tud. Lekopogom még egy vadat sem fogtam 14 év jogsi alatt de nem is akarok. -
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #59172 üzenetére
Egyetértek teljes mértékben. Sainos amerre naponta járok munkába 30 km-t az út nagy részén vadveszély van és ősszel meg tavasszal is sötétben jövök-megyek. Muszály látnom mert kb minden második úton van olyan hogy vadak miatt kell fékezgetnem. Nagyon észnél kell lenni. Polír és csodaizzó volt benne tehát az összes 100% legális verziót végig vettem. Sajnos csak öreg autók vannak a családba. Ezek ennyit tudnak . Nem futi új autóra de még használtra se amiben gyárilag led van.
Természetesen senkit nem buzdítok és nem akarom, hogy illegális mókolásokat csináljon mert aztán mindenki beállítatlan mindenfelé világító dolgokkal fog járni. Az MX5-el különösen hátrányban vagyok az alacsonysága miatt. Egy jól beállított fényszóró is sokszor vakít sima autókon de manapság a suvok... mindegyik vakít mert még magasabbak. -
ZozzV6
senior tag
Kis érdekességnek:
Az autót is ledesítem. Elegem van hogy nem látok főleg ha xenon meg ledes lámpákkal jönnek szembe vagy mögöttem. A szemem hozzá alkalmazkodik a legerősebb fényhez. Magam előtt meg nem látok semmit. Még nagyon korai teszt. A mlámotortérdobtamba statikus teszt idejére a ledest. 2016-os Ford mondeoból kannibalizálba. 3D nyomtatott beépítő keretet én terveztem és nyomtattam. Még a ventillátorának kell táp meg a helyzetjelzőt kell megoldani.Gyári H4 halogén:
Mondeo led:
A vízszintet ne nézzétek mert csak odatettem.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
xcsabo #59117 üzenetére
Még mindig a fizikát akarjátok megerőszakolni. BLF A6 nem olyan driver. Nincs benne sense ellenállás. Nincs olyan hogy ugyanazon az áramon több fényt kapsz valami másból ugyanúgy 1 akkuból. Pont. Vége. Illetve minimális mértékben pár százalék eltérések vannak de ennyi. Ha több fényt akarsz ahhoz több áram kell. Ugyanannyi árammal csak az lehetséges ha kevesebb a spill és szűkebb a spot. Valamint páran a hőtermelést is kifelejtki a képletből. BLF A6 és sofirn sp32A mind hamar elmelegednek aztán visszalépnek. S2+ méretben kb 5-700 lumen a plafon ami tartható kis melegedéssel.
-
ZozzV6
senior tag
Csoda
Át kell baxni a fizikát.
Na jó nem. Elég ha vársz 5-6 évet és akkor lesz jobb hatásfokú led.
Ha eleve szar led van benne mint valami régi XML akkor lehet rajta hozni egy mai friss leddel. Csodák nincsenek.
Pl:
Adott egy C8 XM-L2 leddel tud 250-300m-t 3.5A-en. Ugyanez XP-L HI-velnugyanezzel az árammal 4-500m de szűkebb fényed lesz a szórt fény halványabb lesz.
SSt40-el ugyanaz lesz a vetítési képed mint XM-L2-vel ugyanazon az áramon kb ugyanazt kapod. Csak egy XM-L2 megáll 1400 lumen és 4.5A körül addig az SST40 elmehet 8A-ig amivel azt kapod amit vártál fényben de sokkal több áram kell és sokkal jobban melegszik. Amiket manapság lámpákba tesznek nincs nagy hatásfok béli különbség csak ha nagy árammal hajtod rosszabb lesz. De nagy különbségek nincsenek . Ha egy led messzabb visz mint pl az osram akkor másban veszítesz mint pl az csak 7-800 lumen 5A árammal tehát szar a hatásfoka ha úgy nézzük de C8-ban tud 800m-t viszont azt egy nagyon szűk pontban és alig lesz szórt fényed mivel minél pontszerűbb a led a reflektor (ha jól megtervezett) annál többet tud hasznosítani a fényből a hot spotba tehát messze fog vinni. -
ZozzV6
senior tag
Blf LT1
Színhőmérséklet végletek:
Vetítési kép nagyon jó. A felfele azélesedő fej miatt a talpánál szinte nincs vakfolt. Felül sem számottevő. A ledek a tetején vannak belül és lefelé néznek. Itt a kép csal kicsit meg 10 cm-re van a faltól. A kis kuckóm innen telibe bevilágítja.
Alapból 5 db 7135-öt használ a hideg és ugyanannyit a meleg színhez. Szóval a két végállásban 1.75A az áramfogyasztás. A középső 50%-os színkeverésnél maximum 2.35A-t mértem mert hogy állandónak tűnjön a fényerő ott nem küldi maxon egyik csatornát se. Lument nem tudok mérni ilyen kialakítású lámpán de közepes színállásban 700 környéke lehet az áramfelvételből ítélve.
Viszont! Az akkuk felől vannak kis padek amivel beállítható hogy 3, 4, 5, 6 vagy 7 db 7135 legyen csatornánként. A driveren rajta vannak csak egy forrasztás pötty és már erősebb is. Vagy akár redukálható 3-ra az üzemidő maximalizálás miatt.
Plusz a színhő ramping lehet automata is a fényerő függvényében pl: min fényerő meleg és maxnál hideg. Vagy fordítva is akár. És ahogy változtatod a fényerőt úgy változik a színhő is.
Kis fényerőn kicsit darabos a színhő állítás de magasabbon simább. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Tartarus #59003 üzenetére
Ha kímélni akarod az akkut dugd 500mA-es vagy 1A-es töltőfejbe és megoldva. Baja nem lesz tőle csak kissé hamarabb fog öregedni. Én minden akkut 18650 és felette 500mA-en töltök. A kis 14500 és 18350-eket 300mA-en. Ha tényleg nagyon gyorsan kell valamit tölteni és n8ncs egy lámpábqn sem tele ugyanaz a fajta akkor töltök 1-1.5A-en de feljebb nem szoktam menni.
-
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Tartarus #58993 üzenetére
Liitokala 26650-t ajánlom. 21700-ak között van aminek nagyon nagy az áramleadása és az SST40 direkt drive-ban eléggé a határon van ebben a lámpában. 8-9A között. 9A fölött meg tudnak purcanni. A Fireflies E01-nél ki is emelik hogy nagy áramú 21700-al ne használjuk. A Sofirn és convoy akksikról nincs infóm. Plusz a 21700-at nem értem mert levegőt akarsz vinni a lámpában?
És még 2-300mAh-val kevesebb is mint a 26650.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
kissdvid01 #58932 üzenetére
Esetleg Sofirn SP36 vagy Astrolux MF01 vagy MF01S
-
ZozzV6
senior tag
válasz
kissdvid01 #58912 üzenetére
Mi a baj az L6-al? Nagy? Vagy attól szórtabb kell?
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #58909 üzenetére
A kínai nép makacs. Sokszor adtam már ötleteket amit nem akarnak megcsinálni. Aztán meg egy másik gyártó előjön vele és viszik mint a cukrot. Már nem nagyon eröltetem. A C8F 21700 tervezésének idején még próbálkoztam.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
gyapo11 #58888 üzenetére
Honnan tudod hogy egyáltalán sejti milyen veszélyes lehet egy ilyen akku? Ha nem vagyok tisztában valaki ismereteivel először a veszélyre hívom fel a figyelmét nem arra hogy buherálja aztán ha nem olvasott utána így járt...
Ez felelőtlenség szerintem... Nem lehet azzal takarózni miért nem olvasott utána hogy fel is robbanhat. Aki csak alkáli elemekkel találkozott nem is sejti mekkora energia van ezekben. -
ZozzV6
senior tag
Aki eddig vágyott egy iszonyat durva throwerre annak hamarosan bedob egy ilyet az Emisar:
A neve Emisar Noctigon K1
70mm fej
21700 akku
Anduril firmware
Osram white flat leddel lineáris 5A driverrel 600kcd!!!
Valamint lesz belőle XHP35 HI, XP-L HI és egyéb 3V-os ledekkel is több verzió.
Szerintem nagyon dögösen néz ki.
Remélem 60-70$ alatt lesz az ára. Ez csak tipp. Majd puhatolózok Hank-nél. -
ZozzV6
senior tag
válasz
gyapo11 #58877 üzenetére
Aki még nem szedett le inkább ne tegye. Reszelővel vagy a fémreszelékkel a pozitívnál könnyű zárlatot csinálni. Aminek a pozitív felén van a védelem ott pontheggesztik és igen könnyű a védelemet kikerülve a szétszedéssel zárlatot csinálni tudom hogy vannak összerakva de azért én is fostam hogy megcsúszik a fogó.
Ha a negatív felén van a védelem úgy egyszerűbb a dolog de még mindig történhet baleset.
Inkább ne biztassunk senkit akksi hekkelésre mielőtt nem nézett meg pár lítium ion akku eldurranós és lángoló ventilláló videót. Csak hogy tudja mire számíthat ha valami balul sül el. -
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #58862 üzenetére
A vízállóságban amúgy sem bíznék maradéktalanul ennél a lámpánál.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #58858 üzenetére
A helyzet fordított. Nem hozzátenni hanem elvenni kell az akkuból az ő esetében. A cső élére 1mm vastag réz karika a fej és a cső közé bár úgy előfordulhat hogy a tömítés ki fog lógni. Mire ez a védett akku mánia? A normális lámpák elmennek sima védelem nélkülivel.
-
ZozzV6
senior tag
Skilhunt bemutatta a H04 szériát ami a H03 fejlámpáit leváltja. Ideje volt már. Bár én többet vártam. Maradt XM-L2 led. A dizájn csak részben apróságokban változott mint a markolat érdesítés és a gumi gomb felülete. A kezelés 2 módcsoportra osztott. Az A csoport ugyanaz mint a régi. A B csoport elég alaposan személyre szabható ahogy gyorsan átpörgettem. A lock sajnos maradt a régi. Meglátjuk mennyiért dobálják hogy a firmware update miatt megéri-e. Az biztos akinek H03 van szerintem nem éri meg váltani.
-
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
Új játékszert sikerült beszerezni. Most sokáig csak az igen drágám válasz elfogadott tőlem otthon bármire
De megéri. Nekem van a legjobb feleségem
Emco Compact 5 eszterga-maró-oszlopos fúró kombinált gép. Az L6-ot nem gyalázom le csak próba volt be tudja-e fogni. És be. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #58674 üzenetére
A driverre az SMD alkatrészeket a legolcsóbb gagyiknál is SMT beültető gépekkel csinálják automatizálva bérgyártásban. A driver behelyezést és led vezetékek beforrasztását lehetetlen automatizálni. Ha jól rémlik Olightról láttam videót a gyárból és a végösszeszerelés kézzel megy ott is. Igen kínai asszonyok forrasztanak
De nem kell előítéletesnek lenni. Nálunk a cégnél is sok a női forrasztó operátor, sőt az oktató is egy hölgy aki a betanítást végzi. És igen profi munkát tudnak végezni. Sokszor mikroszkóppal nehéz megmondani volt-e kézzel hozzányúlva vagy az a gépi forrasztás -
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #58659 üzenetére
Nem a te kommentedre kellett volna válaszolnom.
Csak leírtam egy dolgot. Tudom hogy fejből ismered minden lámpád adatlapját és a használati szokásaid is.
Ezen az áron nekem ez a teljesítmény kevés. Igen épített lámpa. De akkor legyen GT mini ami XP-L HI és harmad annyiba kerül és jobb kandelában. Igen a fejtekerős turbót sem szerettem meg. 1 kézzel szerencsétlenkedés mert elég passzentosan forog két kézzel meg.... Ne már!! 2 kezes lámpa? GT mini: dupla klikk turbó és dupla klikk vissza ahol volt 1 ujjal. Nem egyszerűbb? Milyen az már hogy normál használat mellett le van lazítva a menet? Értem hogy szoros a tömítés és igyekeztek precízre csinálni de érzem hogy mozog a fej.
Plusz kiborít a marketing bullshit hogy 1700 led lumen és 1400 OTF de az OTF csak a manualban van vagy külön a specifikációban mélyen a dobozon meg virít az 1700. Minden más gyártó OTF-ben adja meg. Tudom a többiek is hazudnak nem is kicsit de nem kapok agyvérzést ha a 10$-os lámpa 1000 lumen helyett 800 de 100$-ért legyen már rendesen ráírva az ami kijön belőle. Kit érdekel mi fény megy kárba a fejen belül?
Na mindegy nem is az a lényeg hogy egy szétfaragott GT micro lenyomta csak az hogy ebben a méretben többet vártam. Van szerintem jobb. Nem kell megmagyarázni vagy meggyőzni hogy mik a szögek meg számadatok meg 10 év gari ha egyáltalán válaszolnak a forgalmazónak vagy neked bármi levélre...
A Wizard pro-t imádom bár az is alul teljesít de jól használható. Ahogy a Prime C1 pro is. Bár szintén számháborús ahol még az is tetézi, hogy más számok vannak a dobozon, manualban, weboldalon... És akkor dönsd el mi van.
Csak egy vélemény volt amit leírtam ennyi. Majdnem vettem ilyesmit de szerencsére nem.Nem egészen pár mp mert az osram led nem zabál sokat. C8-ban 200000 cd és mehet 10 percig. GT microban is mehet 135 kcd 4 percig. 2A áramon 10 perc fölött fél fényerőn is tud 2-300m-t. és pici.
Ezt csak ki kellett adjam.
Kirohanás vége.
Mindenki nyugodjon le -
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #58653 üzenetére
Nálam most van egy Partner C2 PRO meg egy Predator Pro de egyre jobban csalódok Armytekben hogy nagy márka meg sok gari de mégsem tudják a gyári adatokat. Eddig ami nálam volt egy darab sem. Predator Pron 1380 lumen a mérés ami elég vicces mert emiatt XHP35 ledet beletenni meg bonyolult és drága boost drivert építeni hozzá felesleges volt. Ezt simán ki lehet hozni olcsóbb egyszerűbb driverrel XP-L HI ledből is és kandelában is tudni fogja.
Akartam saját Predatort meg más Armyteket is de most így letettem róla m,ivel a forward clicky kapcsolót is utálom.
Erről ennyit.
Predator pro vs GT Micro Osram KW-CSLNM1.TG (White flat) -
ZozzV6
senior tag
válasz
peestike #58654 üzenetére
Nekem bejön 5500K vagy 5000K-val. Bár én még várnék mert ebben a firmware verzióban túl érzékeny a hőmérséklet alapú fényerő szabályzás algoritmusa. 1000 lumen felett ha bekapcsolod hirtelen visszavesz mert megijed egy kis hőemelkedéstől aztán ha erőszakos vagy és visszanyomkodod magasra egy párszor akkor már átmelegedve nem megy olyan gyorsan fel a hőmérséklete és rájön hogy 1300-1400 lument is lehet tartani. Azt olyankor már tudja is 8-10 percig. De ismert a bug és remélhetőleg hamar lesz javítás hozzá amivel majd valami frissebb batch-ben találkozunk. Erről hogy mikor lesz egyelőre nincs infóm. Ha lesz valami letölthető ígérem rárakom az enyémre és kipróbálom. Így is teljesen használható amúgy csak az elején 2-3x vissza fel kell tolni a rampingot. Turbótól ne várjunk csodát. Forró lesz mert 6000 lumen majdnem. Ha visszatekersz nem sokat 1-2 napja linkeltem a képeim róla.
-
ZozzV6
senior tag
Akkuszintre kapcsolgatja őket ahogy a képeken van. A trimmer potikkal lehet a fényerejüket finomhangolni ahogy jól esik. Bezel nem ragasztott és könnyű hozzáférni. de érzékenyek. Vigyázni kell velük. Nem szabad erősen megtekerni.
Plusz Andurilból megvan a szokásos OFF-LOW-HIGH-Blink mód úgy globálba az összesre. -
ZozzV6
senior tag
Elérhető az Astrolux MF01 mini képgalériám. Folyamatosan bővül majd.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #58589 üzenetére
Csak 3535 méretű led jó bele. A driver egyben a led csillag. Ami nem is csillag. Szóval XP-G2, xpl és hi, xpg3, nichia, samsung LH351D, sst20 stb ledek passzolnak bele. Sajnos XML nem. A sajátomat se szívesen bolygatnám másét meg pláne
Ó és egy apróság. Megjött az MF01 mini 5000K SST20 ledekkel
Ezzel a karácsonyfával valamit majd kezdek mert azivárványt hányok tőle
Bár a lecke fel van adva -
ZozzV6
senior tag
Azonos áramon amíg teli akkuval próbálod kb ugyanazt kapod. Csak a cree ledeknek néha nem olyan homogén a spotjuk. SST40 egyszínűbb. A különbség akkor jön ki ha magasabb áramot ka0 mint az XML2. Ott jön a többlet lumen és azzal a plusz táv. Vagy merülő akkunál az SST40-nek alacsonyabb a nyitófeszültsége így fényerő csökkenést később fogaz észlelni.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #58575 üzenetére
Anduril és Narsil nem működik clicky kapcsolóval ami a tailcap-ben van. Semmi baj velük. Vetítési képe az SST40-nek kb mint az XM-L2 de szinte csak hideg fehérben kapni és sokkal jobban melegszik a lámpa, emiatt akksi is erősebb kell hozzá ami bír nagy áramot leadni. Hatótávra SST40 olyasmi mint az XP-L HI és spot méretre mint az XM-L2 szóval ha úgy tetszik egyben tudja a mit a másik külön csak ennek a melegedés az ára.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #58566 üzenetére
Nekem Anduril, majd YLP Unicorn, majd Narsil, aztán Armytek wizard pro aztán a többiek.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #58553 üzenetére
Mellékesen megjegyzem Skilhunt M200 megérkezett és lehetőleg senki ne tegye zsebbe fémtárgyakkal mechanikus lockolás nélkül. A mágneses töltő érintkezőn a lámpa oldalán direktbe ki van vezetve az akku. Tehát ha ott a közepét a szélével valami rövidre zárja csúnya dolgok lehetnek. Ráérintettem dróttal egy ledet és világított mint az állat. Nem mondanám épp biztonságosnak. Ez csalódás pedig pofás lámpa.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #58519 üzenetére
"Ha még beépített töltője is lenne akkor már tényleg semmi nem hiányozna belőle."
Jár mellé egy akksi amiben van beépített Micro USB töltő
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #58515 üzenetére
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #58501 üzenetére
Örülök hogy elégedett vagy
Nekem ma jött meg a Sherp 15 értesítője így holnap megyek érte a postára. Az S2+ méretű csőlámpa elöl TIR optika, oldalgomb és oldalt a fejen van egy nagyon flood másodlagos led is. Kíváncsi leszek. -
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #58498 üzenetére
Konkrétan van Borjú verziója. Teszteltem. A menetek minősége gyatra. Fejpánt OK. Kezelése bosszantó. Nagyon PWM-es és nagyon hideg fehér
-
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #58483 üzenetére
SP40 vagy X1R. van ami az egyikben nem tökéletes és a másikban jobb. Kicsit mások. Egyikkel és másikkal is lesz némi kompromisszum de lehet van olyan akinek valamelyik tökéletesen megfelel ahogy van. Blogomon van fejlámpás cikk. SP40 nincs benne de X1R ki van részletezve. SP40-ből lesz angol videó.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
kugyu21 #58374 üzenetére
A kupak belül: rugó normál használatnál akku negatívot vezeti a rugó körüli érintkezőhöz ami a cső éléhez nyomódik teljesen betekerve így a cső negatív polaritású és megy be a driverbe. A kupak menete belül szintén negatív mivel a cső élére azt kap és a cső menete ugyanaz. Ilyenkor a töltő érintkező kívül a karika és a központi érintkező is akku negatívon van . Ha rácsapod a mágneses töltőt azt rövidre zárja azért villog.
Ha lelazítod negyed vagy fél fordulatot annyi változás történik hogy a rugó körüli érintkező gyűrű elválik a cső élétől. De a rugó és ez az érintkező a mágneses középső érintkező kívül akki negatív lesz. De mivel a kupakon belül a menet ezektől el van szeparálva elektromosan így a csőre nem jut negatív. Ehelyett a driver felől a pozitív pólus kapcsolódik a meneten keresztül a mágneses töltő karikájához. A driver úgy van kialakítva hogy ahogy a töltőről kapja az áramot a csövön (ami ilyenkor a töltőáram pozitívja) rákapcaolja ezt az akku pluszra és elkezd tölteni.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #58322 üzenetére
Még egy kis infó a tömegről összehasonlítva más 18650 fejlámpákkal ami épp van itthon. A tömegek akkuval fejpánttal értendők:
Acebeam H15: 138g
Armytek Wizard pro magnet usb: 155g
Eagle eye X1R 3 pántos 2$-os alis fejpánttal: 162g
Nitecore HC60: 154g
Skilhunt H03: 134g
Sofirn SP40: 145g
YLP Panda 3R: 147gSzóval nem is a legnehezebb de nem is pillesúlyúnak nevezném. Olyan átlagos 18650 fejlámpa középmezőny.
És hátha mást is érdekel: akku nélkül USB-ről is üzemel minden funkcióját tudja de az 1A-es belső töltő miatt 367 lument tud max akku nélkül 2 ledes turbó módban ha tud 1A-t a töltőfej. 600mA-es töltőfejjel 240 lument tud.
-
ZozzV6
senior tag
YLP Unicorn 1.0 és Panda 3R kicsomagolós és kis kinti világítós videó feltöltve a youtube csatornámra. Később lesz mélyebb teszt róluk külön-külön.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
ZozzV6 #58289 üzenetére
Majd elfelejtettem a képgalériákat. Folyamatosan bővülnek még pár napig.
YPL Panda 3R képgaléria
YLP Unicorn 1.0 képgaléria -
ZozzV6
senior tag
Én a kapcsolókat fixálnám valamivel mert azok leeshetnek vagy leszedném azt a két kis panelt előre. Aztán rezsóra az egésszel mivel maga a driver panel olyan mint egy led csillag. Fém alapú és gondolom a ledeknél DTP megoldású. Szóval megoldható csak rutin kérdése az egész. De akkor neked van
(#58285) ZolkoW:
Nincs orbitálisan nagy eltérés tehát nincs nagyon durva spotja de itt van képekben:
Flood led:
Spot led:
A kettő együtt. Látni hogy a spot erősebb lett mert ráerősít a szórt fénnyel is egy kicsit:
Azt hozzá tenném hogy a fénykép mindig kiégeti a közepét ezért csináltam alacsonyabb fényerőn. Az emberi szem a szórt fény és a fény közepe között nem lát ekkora különbséget mint képen.Valamint korábban azt állítottam nem lehet a duál módban a flood és spot arányát változtatni. Tévedtem. Lehet
Mégpedig úgy hogy a lámpa külön megjegyzi a spot és flood állapot féányét amikor külön állítod be és amikor a duál ledmódba rakod a külön külön beállytott fényerőkön kapcsolja be mindkét ledet. De ha duál módban elkezdesz fényerőt állítani akkor az alacsonyabb fényerejű ledet elsőre a másik mellé rántja és onnantól együtt lépteti őket. Ezzel felül is írja a külön külön lementett flood és spot fényerőt. A fekete gomb hosszan bárhonnan a spot led turbójára ugrik és onnan egy kattintással visszalép az előző állapotba kivéve ha kikapcsolt állapotból csinálod mert akkor az utolsó kikapcsolás előtti állapotba lép. tripla klikk a szürkén 1-5-ig villogással akkuszint ellenőrzés.
Komolyan mondom beleszerettem. Zseniális. És akkor még ott vannak a Unicorn finomságai. -
ZozzV6
senior tag
Na kibontottam nyomkodtam őket. A pandának is kell memorizálni kicsit a spéci dolgait de azt könnyű megtanulni hogy szürke gomb be-ki és fényerő. Fekete ledváltás. Ezen kívül van akkuszint csekkolás, instant moon, instant turbó stb. Fénye szép 4000K. Nem sárgás csak meleg. Tetszik.
Unicornban van pár apró figyelmesség ami nagyon tetszik. Mind a gomb led mind a fő led nem ugrál hanem átrampingol a szintek között meg be-kikapcsolásnál. 90 CRI 4000K ez is. 4 féle kezelő felülete van. Van ami egyszerűbb van ami többet tud. Van ramping és fix módos is. Nagyon tetszik eddig. A mágnes erős. A gomb jó byomáspontú és EDC-nek ideális a fény vetítési képe.
Lumenben szinte halál pontosan tudják a gyári adatokat. Lesz videó talán holnap angol kicsomagolós és egy kis kinti tesztkör. Később lesz részletesen a kezelésükről is. -
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
Megjött az YLP panda 3R és Unicorn 1.0.
Én melóban így csak annyit tudok hogy az érkezett csomagomon fura betűk vannak mást meg nem várok Oroszországból. Este kicsomagolósdi. Lehet majd levideózom az ismerkedést aztán nagyjából vágatlanul fel is töltöm a napokban. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #58253 üzenetére
XM-L2 van benne. Optika felől asszem ki lehet szedni a csillagot csak a pákával vigyázni kell a sok kábelre a gombhoz stb. Szűk a hely de megoldható. T5 torx csavarhúzó kell a kis optika kerethez.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
arti1121 #58246 üzenetére
Sokan nem importálják mert a garanciális hozzáállásuk és a minőségük nem az igazi.
Mondjuk nekem a C22C-vel semmi bajom nincs de másoknak volt és volt olyan szériájuk amiben 80%-ban meghaltak a driverek. Az ominózus elrepedő forrasztás amiről nem rég írtam Sunwayman T40CS volt amiből van nálam kb 40 döglött driver hogy tudok-e vele valamit kezdeni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest