Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    válasz kugyu21 #58374 üzenetére

    A kupak belül: rugó normál használatnál akku negatívot vezeti a rugó körüli érintkezőhöz ami a cső éléhez nyomódik teljesen betekerve így a cső negatív polaritású és megy be a driverbe. A kupak menete belül szintén negatív mivel a cső élére azt kap és a cső menete ugyanaz. Ilyenkor a töltő érintkező kívül a karika és a központi érintkező is akku negatívon van . Ha rácsapod a mágneses töltőt azt rövidre zárja azért villog.

    Ha lelazítod negyed vagy fél fordulatot annyi változás történik hogy a rugó körüli érintkező gyűrű elválik a cső élétől. De a rugó és ez az érintkező a mágneses középső érintkező kívül akki negatív lesz. De mivel a kupakon belül a menet ezektől el van szeparálva elektromosan így a csőre nem jut negatív. Ehelyett a driver felől a pozitív pólus kapcsolódik a meneten keresztül a mágneses töltő karikájához. A driver úgy van kialakítva hogy ahogy a töltőről kapja az áramot a csövön (ami ilyenkor a töltőáram pozitívja) rákapcaolja ezt az akku pluszra és elkezd tölteni.

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák