- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Megjött a LUMINTOP Tool AAA 110 Lumen XP-G2 Led lámpa. Nagyon szuper kis lámpa pont ilyenre gondoltam. Köszönöm az ajánlást.
-
Joshi
titán
válasz
jozsi252 #30178 üzenetére
Fényáradat ilyen egy 72000 lumenes lámpával.
"Méretbe azért van különbség, kicsit kompaktabb az X9."
Az igaz, de csak harmad annyi a fényereje. -
Joshi
titán
Ezt az akksit rendeltem meg, remélem nem nyúltam nagyon mellé.
-
Joshi
titán
válasz
Tony21 #29993 üzenetére
Á, most már késő.
Az itt ajánlott cuccokat berendeltem ami még hiányzott, egyedül az akksit nem de lehet hogy tudok szerezni is. Eddig ezeket rendeltem:
A Convoy S2-t már korábban.
LED
Driver(7135x6)
Töltő
És ráadásként egy kisebb zseblámpát is.
Ha valami gubanc lesz úgy is jelentkezem.(#29994) Janaboy itt most nem csak az anyagiak mozgattak, mindenképpen egy jó ledes lámpát akartam. Ez volt a tanulópénz. Egyébként az összefoglalóban erre felhívják a hozzá nem értők figyelmét? Átolvastam, de csak futtában.
-
Joshi
titán
válasz
jozsi252 #29989 üzenetére
Ez oké, de valamikor érdeklődtem valamelyik ledes topikban hogy mégis milyen lámpa ajánlott, akkor a Convoy márkát említették azon belül is S2-t. Persze eltelt néhány hónap és novemberben jutott ismét eszembe amikor rendeltem egyet. Álmomban se gondoltam hogy létezik csak "váz" is, természetesen egy vázat rendeltem.
Na innen indultak a körök és menet közben értettem meg hogy mi miért van. Na mindegy valahogy csak összeáll a zseblámpa, ha más nem akkor gyújtok tüzet az már az őseinket is kiszolgálta.
-
Joshi
titán
válasz
jozsi252 #29987 üzenetére
Köszi az infót. Nem tudom de nekem kicsit bonyolultnak tűnik ez a led-es zseblámpa téma. Nem értem miért van szükség ennyire alkatrészeire bontani pl a led-et a drivertől (vezérlő elektronika?) stb. Az tök jó dolog hogy cserélhetőek a külön alkatrészek, de hogy forrasztani is kell meg minden. Na mindegy most legalább beleláttam a részletekbe hála ennek a topiknak és topiklakóknak.
-
Joshi
titán
Találtam egy youtube videot a driver és led beszereléséhez, ahogy a srác csinálja úgy kell beépíteni a drivert? Ahogy nézem ő pasztát is kent a led alá. Az is kell? Nekem MX-2 pasztám van és úgy tudom az nem vezeti az áramot. Bocs de lövésem sincs mi fán terem az ilyen lámpa.
-
Joshi
titán
válasz
Vertigo18 #29945 üzenetére
Köszi.
Még szeretnék venni egy kisebb zseblámpát mint az S2, ez mennyire ajánlott?
-
Joshi
titán
Üdv. Nem voltam elég körültekintő és sikerült rendelnem egy Convoy S2 zseblámpa vázat akksi és led nélkül (konkrétan ezt). Mivel nem értek hozzá és nem szeretnék más alkatrészeket rendelni kérném a segítségeteket. Légyszi linkeljetek nekem Aliexpresses akksi és led (elektronika?) cuccokat. Előre is köszi a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest