- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jada00
tag
Érdekes, de ennek nagyobb a felülete, mint az xm-l nek! Kíváncsi lennék mennyire fogják tudni fókuszálni a szélesebb pontból kiinduló fénysugarakat!
Elképzelhető, hogy a közeljövőben hozzád kerüljön egy darab tesztelésre?
Ha igen, kíváncsian várnánk a beszámolót, képekkel illusztrálva!
-
d4d
aktív tag
-
jozsi252
veterán
Ehh 13-14k kicsit sok érte, de ha lehet valahol kapni 10k körül akkor annyit mindenféleképpen megér. Jólenne ha lenne fasttech-en, olyan 45 dollár környékén.
Bár lehet csak én tartom soknak az árát, gondolom a kijelző nagyon megtolja az árat.
Most látom nkon-os linked, ott már kezd barátibb lenni az ár.
-
M_o_g_y_i
őstag
Jó (de nem tökéletes) töltő lett, a LiFePo4 töltési képesség viszont még mindig kimaradt...
-
Zsolt74
senior tag
-
jada00
tag
Nagyon jól néz ki!!!
Ez jobban világít 3 led-el ,mint a BLACKSHADOW TERMINATOR 4-el?
Mert mint ha múltkor azt mondtad volna, hogy a BT 2.8A-ral van hajtva külön-külön , mind a négy!
Egyébként jobb már a drivere, vagy esetleg javítottak már rajta valamit? -
d4d
aktív tag
-
Magnat
veterán
Igen, aki nem ért hozzá, azt át lehet verni. Én technikailag próbáltam magyarázatot találni rá, h hogyan lehet 100% pozitív feedbackje a tagnak, egy szóval sem mondtam azt, h morálisan egyet értek azzal amit csinál.
Sajnos a világ így működik, egy hivatalos kereskedőt elmeszelhet a versenyhivatal v a fogyasztóvédelem ha olyat hazudik ami egyértelműen megállapítható, de tudomásul kell venni, h aki használt cuccot vesz kétes forrásból, az könnyen lehet átverés áldozata. Nem is igen lehet az ilyet szabályozni sajnos, ok h pl ebben az esetben mondjuk írhat vki a Vaterának, h ez így ebben a formában nem igaz, de mi alapján és kinek higgyenek? Erre nyilvánvalóan sem szándék, sem kapacitás nincsen.
-
ólomlábú
csendes tag
Valamelyik tesztes oldalon össze lehetett hasonlítani az aksikat,hogy melyik hány A-en mennyi ideig bírja.
És ott a 26650-es Trusfire-t lenyomta a King kong nevű valami,viszont azt a king kongot meg nem igazán árulják annyi helyen,mint a TF-t.
Egyáltalán mennyire hihetőek ezek a neten található tesztek?
Amit kinéztem most az a Panasonic NCR 18650 3400 mAh-s akis.Ha hozzá jutok kíváncsi vagyok meddig világít velük tovább a TR-J12 a lángnyelves Trustfirehez képest. -
Zsolt74
senior tag
Tetszik a töltő, viszont egyszerre csak 2 db akkut tud tölteni amit mostanság kevésnek tartok, (egyre több a 3-4 akkus lámpa) ráadásul a 26650-es akkukat nem is tudja tölteni.
Csinálhatna már végre valamelyik gyártó olyan töltőt amivel minden akkut lehetne tölteni a (egészen a 16350től a 32650 ig) , minimum 4 akkut tudna egyszerre tölteni és akkunként legalább 1A-el képes lenne töltene.(persze ez utóbbi csak a nagyobb akkukra vonatkozik). Digitális kijelzőn mutatná akkunként az aktuális töltési folyamatot (töltési feszültség , töltési áramerősség, akku hőmérséglet, várható töltési idő, akku állapota stb.)
Szerintem egy max 50$ körüli árral jó vétel lenne. -
d4d
aktív tag
-
AndrewTdi
addikt
Szinte a legrosszabbkor, dec 19-én adták fel. mára ért ide. (múlthét kedd óta azt írta a kísérőszám, hogy Magyarországon van, a vámon. de mivel ajándéknak tüntették fel és 9 dollárnak, ezért nem kellett fizetni)
A képeken nagyobbnak tűnt, a mérete kellemes csalódás.
Az elemekkel együtt nem könnyű, de nem is vészes. Legalább érzem, hogy tartok valamit.
Minőségre full alu ház. A hátlap pont jól tekerhető, nem tudod félre csavarni és elnyírnia menetet. A gumitömítés a vége felé picit elkezd szorulni, így érzed, hogy mindjárt vége a menetnek és ésszel meg tudod húzni mert nagyon jól illeszkedik. Tekerésnél nincs az a csiszolós, sorjázós hang, se érzés. kaptam hozzá egy pót gumigyűrűt ha elfáradna az ami rajta van.
A gumigomb ami rajta... hát az kétes érzéseket kelt bennem. Attól félek, hogy picit túl puha és az lehet a gyenge pontja. De lehet hogy csak eltúlzom, vagy jobban bírja a puhasága ellenére, mint gondolom.Kezelés:
most vagy én vagyok béna, vagy mást írnak. Szóval van 4 fokozat + a turbó. a gomb használatát olyanhoz tudnám hasonlítani, mint a fényképezőgépeknél az expo gomb. picit/félig lenyomogatva jön elő 4 fokozat. teljesen lenyomva jön a turbó. (az érdekesség, hogy a félig lenyomott legerősebb és a turbó között is van különbség). de mintha azt olvastam volna, hogy csak 4 fokozata van. A könyv ír még olyasmit, hogy be lehet állítani, hogy a gomb teljes lenyomására melyik fényt aktiválja.
illetve ha hosszan nyomom a gombot, akkor mindaddig világít, míg el nem engedem. ha pedig csak egy pillanatra nyomom le, akkor addig világít, amíg megint le nem nyomom.Járt hozzá egy kis karra rakható madzag
, meg egy kis tartótáskácska, amit ővre, vagy 3szor olyan vastag dologra is fel lehet tépőzárazni.
Szóval kb 10 perc tapicskolás után ennyit tudok írni róla, volt még dolgom. De este komolyabban megnézegetem. egyelőre meggyőzött.
-
kinaicuccok
csendes tag
Köszönöm!
Egyenlőre nem akarom szétszedni őket amíg működnek.
Most úgy mérem hogy a mért lux értékből és a mért látószögből kiszámítom egy kalkulátorral a lumen értéket. Így is kapok 500 lumenes fényerőt az 1800 lumenre írt XM-L T6-os ledekre.
"hogy mennyivel van meghajtva a led"
Ezt hogy tudom megnézni? Már olvasom át az egész fórumot de csak lassan haladok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest