Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pittlaren

    csendes tag

    Számvetést csináltam, és öööö... úgy érzem elsok(k)alltam a lámpáimmal. :DD

    Az egész úgy indult, hogy a piacos / multis lámpáimat lecserélném mind a bringán, mind a melóban használtakat illetően, plusz az " apokalipszis szettem" lámpáit is cserélem. Aztán a fórum, illetve a blogok elintézték a többit, így az idők során idáig fajult a dolog:

    A bicajokon lévőket idővel dedikált bringalámpákra cseréltem így lett egy pár S2+-om is, ezek lettek a melóslámpák. Egy vásárlást sem bántam meg, bár a Trekkert egy fekete pénteki őrület során vettem, azt nem igazán tudom kihasználni, némi fénykardozást leszámítva. :))

    Az S11 a legújabb, az kimondottan impulzív vásárlás volt, akartam egy 26650-es lámpát, és nem bántam meg. Az elmúlt egy hétben végig ezt hurcoltam magammal, elégedett vok vele, talán az eloxálás minősége az, ami kissé elmarad a többi Convoy lámpámhoz képest. Csekély tapasztalataim alapján, a Convoy lámpák avanzsáltak a kedvenceimmé, minőség/ár/küllem figyelembevételével, nyilván adott árkategórián belül, egyedüli kakukktojás a C8, ott a világítós kapcsoló dacára, az Astrolux a favorit.

    [ Szerkesztve ]

    Milyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...

Új hozzászólás Aktív témák