Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
"Szuper kezdő Linux" csak épp nem tehetsz ki semmit az asztalra...
Ilyen amikor a dizájnmarketing győz.
Nekem is eszembe jutott az elementary, most hogy a szülők gépét újra kellett telepíteni, de aztán mégis elvetettem. Pl sokkal könnyebb nekik ha ki vannak rakva a használt alkalmazások, vizuálisan sokkal könnyebben megjegyzik, mintha egy menüből kellene előkotorni. Meg közvetlen ikonok a képekhez stb. Sose túrkálnak a menüben. -
Cyrin
addikt
mert ott egy régebbi gépem van, és az is nagyon tetszett, hogy nem kell vele tökölni, nem kell programokat keresgélni, meg hogy honnan-hogyan kell feltenni, AUR-ban minden megvan, és pikk pakk felrakja még a máshol csak trükkökkel felrakható autocad koppincsot is. és mert cool a kinézete nekem
-
Cyrin
addikt
gyerekek, nem kell leragadni egy disznónál, otthon mint, munkahelyen manjaro, netbook-on peppermint, szülőknél elementary, anyósnál linux lite, ismerősnél xubuntu. élni tudni kell

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest