- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
davz
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Hetvegen raszantam az idot, es vegigzongoraztam minden lehetoseg, hogy vegul eljussak odaig, hogy mindket rendszer fent van ugyan, de a bootloader meg akadozik.
Az lehetett a problema, hogy a lemez MBR modban van, nem GPT-ben. A BIOS pedig UEFI modban volt, de a windows valamiert mindig Legacy modban telepult. Ezert nem ismerte fel egymast a ket rendszer. Atraktam a BIOS-t Legacy-ra, felraktam a win-t, majd a linuxot, es minden tovabbi nelkul telepult is. Most mar csak az a gond, hogy amikor a windows-t szeretnem inditani grub2-bol, akkor egy parsoros grub erroron kivul nem kapok semmit. Az ubuntus boot-repair sem hozott megoldast.Tudtommal a grub2 UEFI bootloader. Valoszinu ezzel van a gond, es egy regebbi grub lesz a megoldas, vagy valami masik bootloader. Ennek majd utanajarok.
Addig is; a 'storage' lemezt, amit mindket rendszerbol szeretnek elerni siman formazzam NTFS-re, es latni fogjak a rendszerek, vagy kell meg valamit varazsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest