Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hahó.
Feltettem repóból az amd FGLRX meghajtóját, totál hazavágta a rendszert. Éppen most térek vissza a biztonsági mentéshez az egész rendszerről.
Az X logban az szerepel, hogy segmentatin fault ... Megtalálja mind a két VGA-t az integráltat és a diszkrét VGA-t is a driver, de valamiért dob egy hátast végül az X... Próbálgattam újrakonfigurálni az X-et, persze sikertelenül. Nagy nehezen levakartam az fglrx-et, majd az amdupdates nem tudom mit is, ekkor szerencsére visszaállt a gyári open driverre a rendszer, X elindul, mindenki boldog, de nem tudtam bejelentekezni, mert ahogy bejelentkeztem azonnal kidobott a bejelentkeztető képernyőre xD Na mondom remek... Gondolom kókolni kellett volna valamit hozzá, de mindegy most már..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest