Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hahó.
Feltettem repóból az amd FGLRX meghajtóját, totál hazavágta a rendszert. Éppen most térek vissza a biztonsági mentéshez az egész rendszerről.
Az X logban az szerepel, hogy segmentatin fault ... Megtalálja mind a két VGA-t az integráltat és a diszkrét VGA-t is a driver, de valamiért dob egy hátast végül az X... Próbálgattam újrakonfigurálni az X-et, persze sikertelenül. Nagy nehezen levakartam az fglrx-et, majd az amdupdates nem tudom mit is, ekkor szerencsére visszaállt a gyári open driverre a rendszer, X elindul, mindenki boldog, de nem tudtam bejelentekezni, mert ahogy bejelentkeztem azonnal kidobott a bejelentkeztető képernyőre xD Na mondom remek... Gondolom kókolni kellett volna valamit hozzá, de mindegy most már..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest