- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Dehogy furcsa... az elején azért nem foglalkozik vele, mert időt vesztene. Rohan és erősödik. Kétszer nem lép be egy forestbe, hanem megy tovább xp-ért, mert ez a prioritás. Érthető. Simán veszthetsz városhelyeket azzal, hogy nem előre mész, mint a bolond, erősödni/felfedezni, hanem tökölsz a campekkel. Sőt, a foresteket megfigyelésem szerint inkább hanyagolja.
Később azért nem foglalkozik vele, mert vagy nincs a közelben hiró, vagy más dolga van vele, vagy mert roaming erős seregek vannak, akik ugye nagyon szeretnek támadni, nem akarja kinyíratni a hősöket.
Ha felfedezés közben útjába kerül treasure, akkor felveszi... bár érdekes, hogy az AI a csapatmozgatást endpointtal végzi, tehát nem egyenként lépeget: így esik meg az, hogy rajta áll egy free treasure-ön, de nem vette fel, mert épp megy valahová... távolabb. Na ez tényleg gáz.
Mikor eleget látott, és már úgy érzi, hogy nem tud terjeszkedni, háború/veszély sincs, begyűjt ő is mindent... én legalábbis így figyeltem meg. Egyébként AI függő szerintem ez is... valamelyiknél olvastam, hogy szeret campelni.
Egyetértek, fura, hogy nem veszi fel az összes treasure-t, de van benne ráció. Főleg az elején.
Ha kiküldte az AI a scoutokat, és új hősöket fogad fel, azoknak a felfedezés mellett pont a lootolás a priója, ahogy néztem. A fősereg az viszont csak harcol... én legalább is így láttam.Az ironman az egy régi játékkifejezés. Gyakorlatilag annyit jelent, hogy nincs töltés. Ergo ha a Butcher lenyomta a Sovereignt, akkor bizony ő győzött. Ha a farkasfalka porig rombolta a várost, akkor nincs többé város. Nincs mentés/töltés... MoM is így volt a legélvezetesebb. Kis mazochizmus azért kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AMD Ryzen 7 5800X3D OEM!
- Asus TUF A15 FA506NFR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Air 2017 dobozos megkímélt kiváló akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest