- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Thunderzolee #21 üzenetére
Leírod, hányféleképpen lehet jelezni.
Taknyolásból is látszik, merre kívántál haladni.
Azt hittem, emelt lábbal hugyozni akarnak. Az legalább sárga jelzés lenne.
-
Predatorr
őstag
Lehet, hogy a tervezők jobban tudják? Még sosem estem arcra kerékpárról, igaz, nem nagy a merítés. A minap a +3°C-ban nyálkásított úton csúszott ki alólam a bicaj, fejem a szegély élére, sisak csattant még csak meg sem szédültem, sisakon karcolás se. Ki az a hülye, aki direkt kifordítja az állát ahelyett, hogy fejét behúzva, ösztönösen guruló mozgásba vigye lendületét, és pofára essen, és még jut is rá ideje?
Aztán meg biztosan sokat látnánk csurom vizes/párás sisakban!
Fizikát suliban kéne tanulni, de minden idiótát átengednek kegyelem 2-essel.
Tegnap kaptam rásegítést kerékpárra. Belém tolatott egy barom, pedig direkt beljebb húzódtam, hogy ne kerüljek holttérbe, és még csöngettem is, mert csak úgy, jelzés nélkül megállt az út közepén. Ha nem ugrok le, nagy sebességgel haladhattam volna hátrafelé. Inkább hanyagolnám.
Amúgy a rolleresek IQ-ját ismerve kétlem, hogy egyáltalán el tudnák olvasni a cikket.
norbx: A KRESZ szerint roller segédmotoros kerékpárnak számít, az arra vonatkozó szabályokkal (ahogy pl, a kisállatszállítás szabályai is benne vannak, csak nem e néven). Belügyminiszter is egyértelműsítette. Azon mondjuk nem csodálkozom, hogy a zemberek 94%-a (statisztikailag) nem képes értelmezni az olvasottakat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bár a KRESZ szerint ugyan nem kötelező, de saját biztonságunk érdekében erősen ajánlott az elektromos rollerünket...
- Autós topik
- Politikai mémek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest