Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Predatorr

őstag

válasz Thunderzolee #21 üzenetére

Leírod, hányféleképpen lehet jelezni. :UTaknyolásból is látszik, merre kívántál haladni. :D Azt hittem, emelt lábbal hugyozni akarnak. Az legalább sárga jelzés lenne. :U

• Predatorr

őstag

válasz GoodSpeed #4 üzenetére

Lehet, hogy a tervezők jobban tudják? Még sosem estem arcra kerékpárról, igaz, nem nagy a merítés. A minap a +3°C-ban nyálkásított úton csúszott ki alólam a bicaj, fejem a szegély élére, sisak csattant még csak meg sem szédültem, sisakon karcolás se. Ki az a hülye, aki direkt kifordítja az állát ahelyett, hogy fejét behúzva, ösztönösen guruló mozgásba vigye lendületét, és pofára essen, és még jut is rá ideje? :Y Aztán meg biztosan sokat látnánk csurom vizes/párás sisakban! :(

Fizikát suliban kéne tanulni, de minden idiótát átengednek kegyelem 2-essel.

Tegnap kaptam rásegítést kerékpárra. Belém tolatott egy barom, pedig direkt beljebb húzódtam, hogy ne kerüljek holttérbe, és még csöngettem is, mert csak úgy, jelzés nélkül megállt az út közepén. Ha nem ugrok le, nagy sebességgel haladhattam volna hátrafelé. Inkább hanyagolnám.

Amúgy a rolleresek IQ-ját ismerve kétlem, hogy egyáltalán el tudnák olvasni a cikket.

norbx: A KRESZ szerint roller segédmotoros kerékpárnak számít, az arra vonatkozó szabályokkal (ahogy pl, a kisállatszállítás szabályai is benne vannak, csak nem e néven). Belügyminiszter is egyértelműsítette. Azon mondjuk nem csodálkozom, hogy a zemberek 94%-a (statisztikailag) nem képes értelmezni az olvasottakat.

Új hozzászólás Aktív témák