Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Nem tűnik nagyon élőnek a topik, de hátha:
Philips Sonicareből melyik az a modell, amelyiket már érdemes megvenni? Ár-fájdalomküszöb alapján elsőként rábökött volna asszony a HX7108/03-ra, de láttam h más modellekkel ellentétben itt 1 fogmosási mód van, stb.
Élhető az a setup hogy egy pár egy készüléket használ két külön fejjel?
Érdemes a white/deep clean/gum clean módokat tudó modelleket választani és kicsengetni a felárat, vagy ezek valójában nélkülözhető funkciók?Esetleg válasszunk egész mást, XCleant vagy egyebet?
-
TXT
őstag
Tudnatok esetleg tapasztalatbol ajanlani Philips Sonicare fogkefe javitas kapcsan barkit Budapesten a hivatalos Philips szervizen kivul, aki megbizhato szaki es nem lehuzos?

-
Gyermek fogászaton is már az elektromos gyermek fogkefét javasolták.

-
Philips Sonicare összehasonlító táblázat:

-
Oral-B iO összehasonlító táblázat:

-
Sziasztok,
Akb 5-6 éves olcsó kínai szónikus fogkefém kezdte megadni magát. Közben a feleségem kapott egy Philips Sonicare 3-as szériás fogkefét. Azt kipróbálva rájöttem hogy a kínai nagyon gyenge, ezért ideje beszerezni egy rendes elektromos fogkefét.
Sok YT videó elfogyasztása után azt láttam hogy két féle irány van:
- Oral-B (Braun) féle körkörösen mozgó
- Philips Sonicare féle szónikusMind a kettö jó és vannak elönye hätränyai.
Oral-B hatäkonyabban tisztít viszont nagyobb a feje egy kicsit.
A mostani Oral-B iO széria már alapfelszereltségben tartalmazza a led gyürüt ami azonnal visszajelzést ad hogy milyen erövel kell nyomni: erösebben, gyengébben, pont jó.Szóval kifogtam egy jó akciót és megrendeltem iO 6N-t amihez most adtak még 4 pótfejet.
Kinek milyen tapasztalatai vannak?Meglepödve láttam hogy nincs még elektromos fogkefe topik, ezért megnyitom.
Kicsit gondban voltam a Fórum kategóriával hogy ez most Egészség vagy Technika
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen NAS-t vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest