- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Shadowbull #8882 üzenetére
Ízlések és stb, de nekem ez nagyon förtelmesen néz ki. Ráadásul mindenki megy el az EV-k miatt futurisztikus irányba, szerintem helyesen, mert az auto design 40 éve egyhelyben topogott, csak kicsit variáltak itt-ott, de érdemben nem sokat változott semmi. A BMW meg valamiért úgy érzi, hogy vissza kell térni a régi formákhoz...Az idősebbek biztos gerjednek majd rá, de a fiatalok már kérdésesebb (bár én is öreg vagyok, mégsem tetszik ez a forma). Mindegy, meglátjuk mennyire térnek el a sorozat modelleknél a koncepciótól, lehet, hogy jó lesz. Kíváncsi vagyok a végeredményre.
Kroni1
A földig érő vese nekem sem tetszik, az egyetlen autó amelyiken működik, az az i7. Ahhoz a batár tankhoz viszont nagyon megy. i4-hez már egyáltalán nem, és az a baj, hogy nem gondolták át a rendszámot sem. Nincs neki hely, így aztán végképp okádék lesz mindegyik, mert bele kell tenni a vesébe a rendszámot. Azért ez egy elég amatőr hiba egy tervezőtől.[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Kroni1
veterán
válasz
Shadowbull #8882 üzenetére
Ez jól néz ki, ezeket az oldalra nyujtott vesét sokkal inkább adom! Az M3 Touring a motorháztól aszfaltig érő vesékkel szerintem förtelmes, de hát ugye izlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest