- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Doki16 #15985 üzenetére
Kicsit off, de ideböfögöm hogy kötöttem itt ki:
Volt (sőt igazából még van) egy Nissan Pulsarom. Imádom. Hatalmas csomi (méretéhez képest), hátul táncolni lehet annyi lábtér, max felszereltség. 4 évesen vettem 14k mérfölddel. (Bocsi a mérföldezésért, UK-ban élek)
Na, 90k mérföldnél tartunk és: fogyasztás elszállt, (200mi egy full tank egy 1.2 fűnyírómotortól), elkezdett csattogni a timing chain, éés a kedvencem: CVT váltó ugrál.
Bevittem a szervízembe, asszonta a szaki: nézd ebből még most ugorj ki, mert ráköltöd kb az árát és nem lesz gyári ha egyszer megbontjuk. De mondom rendszeres karbantartás percre pontosan, ami kell mondom most mivan… Hát ez ilyen…
Na az ilyen és hasonló szitukat elkerülendő ugrottam EV-re, szó szerint hirtelen felindulásból. Naponta keveset vezetünk 20-30 mi akkor sokat mondok. Lecsattogok a kútra, este 10 után 0.54£/kwh töltök. Szinte ingyen, 20-30 perc megnézek egy részt vmi sorozatból, most már erre is van időmAztán lett ez a Kona 39, még ismerkedünk ugyan, de érzem h jóban leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest