Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wayteq x960bt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMind
tag
Ha szabad megkérdeznem, melyik RPG volt az amit minden tekintetben élveztél? Nem azért, de speciel szerintem nem létezik olyan játék - sem RPG, sem más - ami nem irreális valamilyen formában. Fókuszálj a történetre, a hangulatra és a világ megismerésére. Ezek teszik azzá, ami.
Szegény Cucuskát még le is Cicuskáztad.Nos, kicsit eltűntem az utóbbi időben, de megvagyok. Közbeiktattam pár gyorsabban kipörgethető játékot a bakancslistámról, de az Obli utáni űrt nehéz pótolni. Sajnos a 100% hajszolása sem köt már le igazán és hát egyre többször ott villog a fejemben a Skyrim nevű gigaprojekt, főleg, hogy a TES VI is kezd feltűnni a horizonton.
Őszintén szólva, hiába a tapasztalat, bár lehet, hogy pont amiatt de ódzkodom belekezdeni. Eszméletlen mennyiségű kutatómunka, readme, telepítgetés, tweaking, miegymás. Elméletben itt már könnyebben mennek bizonyos dolgok, de már az fejtörést okoz, hogy LE-t vagy SE-t kezdjem megtuningolni. Na mindegy, ez nem ebbe a topikba tartozik, úgysem marad más, minthogy beleásom magam. Jó szokásomhoz híven pár hónapon belül lesz is belőle valami.
-
Mert mi a viharnak kellett volna történnie? A játék fogja a kezed - nem tudsz megölni olyasvalakit, aki fontos lesz később a játék során. Sőt, ha figyeltél volna, tudnád, hogy koronára vált a kurzor azon karaktereknél, akiket nem tudsz megölni.
Ez nem Stalker, vagy Kingdom Come: Deliverance.Szerintem Call of Dutyzz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest