- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én a 2. karaktert csaknem teljes egészében W7 alatt toltam végig.
Amúgy van XP is a gépemen (nem hiszem, hogy a te gépedre ne lehetne telepíteni), csak a HDR pár %-kal gyorsabb W7 alatt. Sőt, ATT multithreading-et bekapcsolva még a procimagokat is képes szétterhelni.
Valamit nagyon rosszul csinálsz.Bendőke: Magyarhoz, és humán tárgyakhoz összetett gondolkodás kell, no meg a tanarak észjárásának ismerete, úgy még a legnagyobb baromságot is el lehet adni 4-5-ösre.
Én anno olyan novellaelemzést adtam be (tanulja a f.sz a sok verset, ha el akarom olvasni, úgyis ott van a könyvben, inkább alkotó tevékenységre használom a felszabaduló hatalmas agykapacitásomat
), amely a magyartanárom szerint abszolút marhaság volt, de a hivatkozások miatt nem mert belekötni, simán kaptam rá egy 4-est.
A szépirodalmi díjak engem igazoltak, valamint a magyar érettségi, és úgy ált. a magyar-tanarak/tananyag értelmetlenségét.
A memorizálás az ostobák menekülése a gondolkodás elől.
Bármelyik magolós segg "érvrendszerét" ízekre szedem maximum 2 perc alatt.
(Az istenhívőkéhez elég 15mp.
) Semmit nem tudnak kezdeni az ész ellen a felhalmozott információhalmazukkal (a csak adott kérdésekre megfeleltethető, kész válaszokkal), mert képtelenek felhasználni, azaz gondolkodni. De mivel ilyen egyszerűen kondicionálható az emberek 95%-a, ehhez kell igazítani a vizsgarendszert, hogy a rabszolga bent maradjon (érett vagy rá), az intelligenstől meg lehetőleg megszabaduljanak, ha eddig még nem sikerült. Az intelligensebb vagy felismeri, hogy látszólag alkalmazkodnia kell a nyájhoz, és szenved benne, vagy elpusztul. Az emberiség ált. IQ-ja alakulásának ismeretében kijelenthető, hogy még az intelligenseknek is csak egy kis hányada jut el a felismerésig.
Bocsi, kifutottam kicsit az eszmémet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest