- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
westcoastog #11516 üzenetére
Gyöngyöt rengeteget lehet találni a játékban (pl. érdekes módon a tengerben
), de anno mondjuk én is szívtam, mert pont SI-re menet előtt adtam el őket.
A hibátlan ritka, ha olyat találsz, tartsd meg, és csak azután menj SI-ra, vagy közben gyere vissza, ilyesmi. Egyébként gyöngy nélkül is megoldható a küldetés, csak az kicsit véresebb.
(Mint az ember szívéhez vezető út a bordákon keresztül.)
SI-on nekem leginkább a hozzávalók tetszettek, irdatlan italokat/mérgeket lehet belőlük csinálni cyrodiiliekkel vegyítve (vagy anélkül). Én egyébként a hozzávalós boszorkányt hanyagoltam, mert arra is pont akkor találtam rá, amikor mindenemet elfőztem, újrajátszáskor meg egyszerűen nem adta a küldetést.
Hát én annyi mátrixot találtam, mint a nyű, van mindenfelé SI-n. Rég volt, de úgy rémlik, nem csak barlangokban, hanem pl. házakból is lehet lopni, vagy a rosszcsont kékruhás mágusoktól, stb.
A múzeumban konkrétan megmondják, mi kell nekik.
Harcosok céhe érdekes, esetleg csináld meg +1x a küldetést. Ha nem lehet, akkor ez úgy maradt, kérdezd Varlasairan-t.
FO3-at másodjára végignyomtam nehéz szinten, mert úgy állítólag mindenféle extrák járnak, de én nem vettem észre semmi különbséget azon kívül, hogy célszerű volt rögtön elmennem a zombiért, mert ha másra nem is mindig volt jó, de az ellenséges tüzet magára vonta.
NV is jó volt, csak a túlerősizált óriásgyíkokat rühelltem. tgm-mel persze lenyomtam őket, ahol valami 30-as falkában voltak, és nem igazán zavarta őket az sem, hogy dinamitot hajigáltam közéjük. Biztosan az is vmi bug volt. Oblivionban is előfordult, hogy az állatok egyszer csak szinte sebezhetetlenek lettek, aztán egy idő után elmúlt a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest