Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
Ez tévedés. Tudtommal minél hamarabb nyersz annál több pénzt kapsz. De mindez GrandChampként van, azelött a Gold award levelelt és nincs sok köze szerintem hogy hogyan nyersz. Mellesleg miról beszéltek? Mifféle állatok GrandChamp szint elött???
Ott csak "hősök" vannak, pontosabban emberek. Aztán Grand Champként pedig a szintedhez mérten kapsz "állatokat". a Max szinten Minotaur Lordok lesznek. Itt lehet választani hogy 1/2/3 legyen. Értelemszerűen a 3al nyerhetsz a legtöbb pénzt. De ha nagyon lassú vagy az öléssel akkor előfordulhat hogy kevesebbet kapsz mint 2vel kapnál. Szvsz 3az érdemes nyomni és mindent beleadni, Destruct, Conjur, Umbra, ami belefér. Én általában 4500 Goldot szoktam kapni. Amikor direkt lassan ölöm meg őket, mert pl íjal gyakorolgatok, vagy fejlesztem Bluntot amit nem nagyon használok akkor úgy kb 3000-3500 Gold szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Autós topik
- Horgász topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest