Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jorus

nagyúr

Genndy: köszi az infót! Nem feltétlenül baj, ha más, mint az Obli, a lényeg, hogy jó legyen a fílingje. A külső nézetes játékot mondjuk nem nagyon komálom, de a Mass Effect trilógia is simán beszippantott, pedig ott is külső nézet van, és kvázi "csőjáték". Szentem megveszem, valami akcióban a 2 első részt, ha lesz vmi Steam-en.

Hoffman_: most ránéztem, azok a kép linkek még a tar.hu-ra mutatnak. :D Na, rakok fel újakat holnap, ha lesz egy kis időm, köszi, hogy szóltál! :R
    Faja, köszi nagyon a véleményezést, belevágok szentem hamarosan. :) Mondjuk most megvettem újra a Half Life 2-t csomagban, szal azt is végigtolom még majd vmikor. :)

Vajaskifli: az nem feltétlen baj, ha nem pont olyan, mint az Obli, olyan szentem úgysem lesz több - bár nagyon remélem az ellenkezőjét. :)
    SPOLIER lehet. :D Mindig is hiányzott a DB questline-ból a "story vége". Szal ott a sanctuary, ott a sok recruit, aztán nincs semmi, csak hetente egy vizit, meg pár septim. A mod pedig ezt a szálat veszi fel, visszaállíthatod, mint listener a DB régi fényét azáltal, hogy minden városban egyesével feléleszted a mozgalmat, felkeresed a rég elfeledett csatornákat, barlangokat, ahol a céh régen tanyázott, és, ha sikerül, újraindíthatod az egyes városok közötti kapcsolatokat, aminek segítségével nem kell többé a városok utcáin lopakodni... :)

Kiskornel: köszi neked is! Egyelőre szentem csak az 1-et veszem meg, hacsak nem lesz az első két rész vmi extra akcióban együtt. Most néztem, az 1-2, plusz a 3. előrendelése 70 EUR, amiből 50 EUR a 3. rész akciósan. :D A hülyének is megéri.

Katt777: jóvan, jóvan, csak néha jövök, és jelentek. :)

Nesztek, kép:

Új hozzászólás Aktív témák