Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
pont neked akartam írni, azért néztem be ide, és láss csodát az utolsó kérdés, mintha nekem lenne címezve

1. kicsit megkopott az Oblivion addict és az Élet, 404 az összes kép sajnos

2. mindenképp játszd végig. nekem jelenleg a kedvenc játékaim között van, sőt megkockáztatom, hogy a number one széria. a világ totálisan beszippantott, nem tudom megunni, olvasom a könyveket is, az összes létező fanartot és sztorit átrágtam egy időben. a 3 előtt mindenképp told ki őket, magas újrajátszhatósági faktor. más feeling, mint az Obli, a játékmenet nem ugyanaz, de nagyon profi, a grafika szuperül passzol hozzá, fenomenális karakterek vannak, Geralt pedig az egyik legjobb életre-hívott szereplő valaha, szerintem. ha megkérdeznéd Gypsfulvus-t, akkor ő is valami hasonló véleményen lenne

ha mondanom kéne játékokat, amiket a net nélküli világba magammal vihetnék, akkor a Witcher, az Oblivion, a TDU 1-2 az, ami ezermillió százalék, hogy köztük lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPad topik
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest