Új hozzászólás Aktív témák

• Bad Pritt
    félisten
    válasz nanamii_o üzenetére #6361

Death's Door. :D

Viccen kívül viszont ha Elden Ringhez legközelebbi élményt keresel akkor Dark Souls 3. Fundamentálisan ugyanúgy működik, csomó fegyver, képesség, ellenfél ismerős lesz, questek ugyanolyan rejtélyesek, gombkiosztás nagyon hasonló. Kicsit nyögvenyelős lehet az ER-hez képest, nincs pl. dedikált ugrás gomb, helyette egy mérsékelten kecses, futás utáni szökellést tudsz kierőszakolni a karakterből, meg sok minden, ami az Elden Ringben megy magadtól egy Site of Grace-nél (karakter fejlesztés, fegyver affinity cserélgetés) az a Dark Souls-ban NPC-hez kötött, szóval állandóan ingáznod kell a hub terület meg a világ között. Mindezekkel együtt is könnyen bele lehet rázódni, ha valaki az Elden Ring-ből lép át, csak el kell fogadni, hogy minden kicsit körülményesebb benne, meg jóval csúnyább a játék. Cserébe a bossok, zenék, hangulat mind fantasztikusak.
    DS1-2 már nagyon elavultnak tűnik mai szemmel, én soulslike szüzeknek nem ajánlom, max egy kis utánajárás után, mert anélkül jön a pofára esés, hogy még normális fast travel sincs a DS1-ben. :D Ha a Bloodborne megvan valahonnan, akkor egy próbát akár meg is érhet még 30 fps-sel is, sokaknál az a zsáner csúcsa. Demon's Souls Remake lefolyik a képernyőről, olyan gyönyörű, viszont a játékmenetén érezni, hogy 2009-es a játék. Sekiro nagyon másképp működik, egyszerűbb is sok szempontból, viszont ha jó a ritmusérzéked és nem vagy idegeskedős típus, akkor érdemes ránézni, remek játék. Fallen Order hasonló hozzá, ha van EA Play-ed akkor szódával elmegy, we have Sekiro at home feeling.
    Más fejlesztőktől én a Nioh 1-2-t emelném ki, ha ER-ben szívesen próbálgattad a játék adta lehetőségeket, élvezted a kísérletezgetést, akkor azok lehet tetszenének. Más fejlesztőktől én Elden Ring után nem ajánlanék semmit, mert mindegyik kicsit ilyen hit and miss, ahogy én látom egyikről sincs univerzálisan jó véleménye a játékosoknak.

Új hozzászólás Aktív témák