Keresés

Aktív témák

• atosz

őstag

válasz maross #118 üzenetére

A 3500-s NECre gondolsz vagy a panara?
    Leginkabb most 17-es moncsira koncentralnek, de irj le mindent errol a 15-osrol...hatha.

• atosz

őstag

válasz maross #116 üzenetére

Teljesen jogos, mar vartam is a lecseszest... :D Csak nagyon lusta vagyok, de ime:

* Notebook DVD olvaso, Compaq Evo N600c-bol.
    * 32 megas SoDIMM SDRAM notebookba. Asszem 100-as de erre nem eskuszom meg. 1.5K
    * Panasonic LF-D321E DVD iro. Csak minuszost ir, de tudja a DVD-RAMot! Olvasni mindent. Sajna CD-t nem ir. Nem mai darab, de nem volt hasznalva, szinte uj. Eredeti doboz, leiras, CD-k. Allitolag az eredeti szamlan 140K allt. Amugy sulyos egy darab. 5K
    * Hibas NF7-S. Sajatkezuleg csesztem el, amikor beleeroltettem ket RAMot forditva. Kinek mennyit er? Kabelek nelkul.
    * Genius bill dobozaval, szinte uj. Standard, asszem csuklotamaszos. 1K
    * A4tech szurke optikai eger, 2 scroll, 5 gomb, PS2. 1.5K
    * Vipower feher mobil rack. Szinte uj, csak a dobozat mar szetszedte a macsek. 1.3K
    * 2 db kek round IDE kabel. 1.5K
    * 2db 8 centis hazhuto, az egyik molexes, a masik 3 vagy 2 pines asszem. Ajandekkent ha viszel mondjuk 2K folott. :)
    * Lehet elado lesz a NEC DVD DL irom is. Asszem 3500A. Feher. Meg garis, dec vegen lett veve sulinetre. A papirt megkell neznem hogy 1 vagy 2 ev a gar. Lemezt alig latott, 10-20 lett irva vele kb. Ajanlatokat varnek erre.
    * Lehet elado lenne egy 200W-os Delta tap. Compaq matricas. Nincs vele gond, nem hangos, csak egy kicsit nagyobb teljesitmeny kene mar. Amit visz jelenleg is: 1800@2200+, 512 RAM, ATI9000, 80GB, 2 optikai. Ezt cserelnem is ertekegyeztetessel vmi normalisabb 300-asra.
    *15'' OSD-s Daewoo crt monitor, 1024-ben ment 85Hzet, de ugy nez ki vmi baja van most, mert nem megy az istennek sem 60Hz fole sehogysem. Ha lesz helyette masik, akkor jelkepes osszegert erte lehet jonni.

Keresek jo allapotu 17'' CRT-t 10 alatt.

Aktív témák