Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Alapok lerakása by Bubó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
#76500480 #417 üzenetére
Tesco Finest Costa Rican (arany csomagolás), L'Or Brazil, Mantaro Calma, Lavazza Oro. Barátnő szerette a Lavazza Crema e Gustót is. Vergnano Antica Bottega az, amit még ki szeretnék próbálni bolti kávék közül. Általában akkor szoktam venni, ha a Tescóban clubcardos kedvezmény van rájuk, és még viszonylag frissek.
Illetve van még MediaMarkt/BestByte-ban AVX és Bialetti Delicato, ami jó. Általában hosszú hónapokig az üzlethelyiségben állnak, szóval nem nagyon szoktam ott kávét venni. Bialetti is olasz mintaboltból van (itthon sokkal olcsóbb btw). Online jobb a helyzet. AVX honlapjáról nekem pl. az Ethiopia Guji ízlett annyira, hogy emlékezetes legyen.
Másik topikban ajánlották az Alzacafét is, mint "bestbuy".
Szerk.: Többi Mantaro, Bellarom, többi Lavazza (Rossa-t ajánlották Brikkás vidi alatt mondjuk), többi Tesco Finest szerintem felejtős.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
#76500480 #417 üzenetére
Nehéz már jó áron hozzájutni, legutóbb még 2800ért vettem fél kilót, most EZT találtam. Aztán ez is drága lesz előbbutóbb, de még nem kézműves árban. Ebből jó presszót főzök, és a kotyogós is egészen iható.
A Lidl bio szemes kávéja is használható.
Ami viszont Brikkában nekem nagyon bejött, az az Auchan Bio Arabica De ezt meg már sajnos egy ideje nem kapok....
Ennél már csak jóval drágábbakat tudok mondani személy szerint, ami mind specialty. Nem specialtyból ezeket találtam mindennap fogyaszthatónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest