- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SuperMario
tag
A sok pozitív visszajelzés miatt tegnap én is bedobtam egyet a kosárba, reggel már át is tudtam venni. Aranyosak voltak a MediaMarktban, felhívtak az átvétel előtt, hogy kiterjesztett garanciát vehetek, +3 év az alap 2 mellé 16 ezer Ft, vagy havidíjas, bármikor lemondható konstrukcióban 800 Ft/hó áron. Pedig nem is ML a monogramom..
Első band-em, így sok viszonyítási alapom nincs. Korábban volt egy S10+-om, amin használtam a szenzorokat és a Health appot is, így ezek nem okoztak újdonságot, sőt, örömmel vettem, hogy továbbra is remekül működnek. Az eszköz első beállítása kb. 2 perc volt, leginkább a különböző engedélyeket kellett megadnom neki - furcsa, hogy pl. Naptár engedély nélkül nem tudta befejezni a beállítást, ez zavart volna, ha használnám azt a naptárat és szándékosan nem szeretnék neki engedélyt adni rá. De gondolom minden ilyen eszköz ilyen
adathalász mentalitású.A fitness részén én elsősorban futás miatt vettem, kényelmetlen volt a telefonomat mindenért kihalászni a zsebemből, valamint a Health app a köröket sem igazán ismeri fel, így a hang alapú tájékoztatás sem adott elég infót.
Ennek a problémának tökéletes megoldása a kütyü, bár klasszikus napsütés nem volt ma, de bőven jó volt a kijelző fényereje, valamint a vezérlése is.
Egyetlen bánatom, hogy a Media control nem tudja vezérelni a telefonon futó Youtube appot, de ezzel szerintem együtt fogok tudni élni.Összességében mindenkinek ajánlom, aki ilyen eszköz vásárlása előtt áll és nem idegen tőle a Samsung alkalmazások világa, internetes vásárlástól még mindig van 14 napnyi elállási idő, ez alatt szerintem bőven ki lehet tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő !!!Szállítás alatt!!!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest