Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SuperMario

tag

A sok pozitív visszajelzés miatt tegnap én is bedobtam egyet a kosárba, reggel már át is tudtam venni. Aranyosak voltak a MediaMarktban, felhívtak az átvétel előtt, hogy kiterjesztett garanciát vehetek, +3 év az alap 2 mellé 16 ezer Ft, vagy havidíjas, bármikor lemondható konstrukcióban 800 Ft/hó áron. Pedig nem is ML a monogramom.. :)

Első band-em, így sok viszonyítási alapom nincs. Korábban volt egy S10+-om, amin használtam a szenzorokat és a Health appot is, így ezek nem okoztak újdonságot, sőt, örömmel vettem, hogy továbbra is remekül működnek. Az eszköz első beállítása kb. 2 perc volt, leginkább a különböző engedélyeket kellett megadnom neki - furcsa, hogy pl. Naptár engedély nélkül nem tudta befejezni a beállítást, ez zavart volna, ha használnám azt a naptárat és szándékosan nem szeretnék neki engedélyt adni rá. De gondolom minden ilyen eszköz ilyen adathalász mentalitású.

A fitness részén én elsősorban futás miatt vettem, kényelmetlen volt a telefonomat mindenért kihalászni a zsebemből, valamint a Health app a köröket sem igazán ismeri fel, így a hang alapú tájékoztatás sem adott elég infót.
    Ennek a problémának tökéletes megoldása a kütyü, bár klasszikus napsütés nem volt ma, de bőven jó volt a kijelző fényereje, valamint a vezérlése is.
    Egyetlen bánatom, hogy a Media control nem tudja vezérelni a telefonon futó Youtube appot, de ezzel szerintem együtt fogok tudni élni.

Összességében mindenkinek ajánlom, aki ilyen eszköz vásárlása előtt áll és nem idegen tőle a Samsung alkalmazások világa, internetes vásárlástól még mindig van 14 napnyi elállási idő, ez alatt szerintem bőven ki lehet tesztelni.

Új hozzászólás Aktív témák