Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabor80
aktív tag
Sziasztok,
Vett valaki hosszabb óraszíjat esetleg? A gyári kicsi nekem -
JamesHun
addikt
Sziasztok,
Tervezek venni egy okosórát és az egyik kiszemelt ez lenne.
7 éves gyereknek kéne monitorozni a véroxigén és pulzust.
Itt lehet időzíteni milyen gyakorisággal nézze?
Pulzust talán nézi folyamatosan, de a véroxigént milyen gyakran nézi? Automatikus, vagy manuálisan megy csak?
Kb más nem is kéne.
De nincs telefonja és nem is szeretnék első körben adni neki egyet.
Mennyire megy telefon nélkül az óra és milyen opcióim vannak szülőként, hogy megnézegessem a napi / heti értékeket?
Vagy mindenképp kéne valami androidos telefont erre beáldozni, hogy azzal szinkronizálódjon az óra napi szinten?
Nem nagy a szíj egy kisgyereknek? -
AMD Power
titán
Jött ma rá újabb szoftver frissítés!
-
Salamander
tag
Megoldottam egy lépésszámláló alkalmazással és a telefon méri. Amikor megyek, akkor úgysem használom és a lakásban meg olyan sokat nem sétálok, hogy az nagy kiesés lenne a mérésben.
1800 ft volt az app és jóval olcsóbban kijöttem. Az a baj, hogy vagy Samsung, vagy Garmin (50-től indul), vagy kínai (amit soha nem vennék), vagy Apple Watch (ez is drága) van csak.
-
Ceree
senior tag
válasz
Salamander #128 üzenetére
Pontatlan az oraja. Nalam elofordult szinkronizacio mellett is, hogy a telefon 7:00-s riasztasakor az ora 6:59-et mutatott. Nem tudom mennyit maszna el csatlakoztatott eszkoz nelkul...
-
Salamander
tag
Olyat kérdeznék, aki használja is.
Kellene egy aktivitásmérő, ami 3 dolgot tudjon:
- óra kijelzése (óra helyett is hordanám)
- dátum kijelzése
- lépésszámláló.iPhone telefonom van, így az app nem megy vele, de ha ezeket tudja magától, akkor megfelelne. Szükség esetén otthon tudom szinkronizálni android telefonnal, de nem tenném, ha így is működik.
-
AMD Power
titán
Vettem ma egy ilyet a feleségemnek. Kíváncsi leszek milyen lesz.
-
válasz
stewe780 #123 üzenetére
azt nem tudom ugyan, hogy Fit3-ban hogyan lehet (most fogok majd rendelni), viszont Galaxy Watch 4-től felfelé is csak a fejlesztői beállítások között lehet megszabadulni ettől az értesítéstől. ha van rá mód, valahogyan aktiváld a fejlesztői beállításokat, azon belül Alkalmazások értesítései, Samsung Health és ott kategóriánként lehet tiltani több dolgot, ez a wear_notification_daily_activity névre hallgat.
nem tudom, miért nem lehet ezt kivezetni egyébként normál felületre, a legidegesítőbb funkció... -
stewe780
őstag
Minden reggel 9:00-kor azzal fogad az órám, hogy "Beállította a mozgási céljait. Ma fogja teljesíteni őket?"
Érdekessége, hogy csak az órán jön, a telefonon nem. Ha pedig rányomok, hogy értesítések blokkolása, akkor felajánlja, hogy a Samsung Health minden értesítését blokkolja a pánton. Ez utóbbit viszont nem szeretném, mert a Samsung Health alkalmazás azért értesítéseket küldhessen már, esetleg van olyan, ami fontosabb, mint ez a minden reggel 9:00-kor jövő monoton üzenet.
Valaki rájött már ennek az egésznek a logikájára? Van az órának egy külön értesítési rendszere, ami független a telefontól? Ezt lehet állítani valahol? Az órán nem találtam nyomát sem a teljes alkalmazás blokkolás blokkolásán túl. A telefonon meg gondolom a telefonon jövő értesítéseket állíthatom csak.
Szóval ha valaki rájött, hogy hogyan lehet blokkolni csak ezt az egy értesítési típust, ami a beállított célokról jön minden reggel és csak az órán, kérem ossza meg. -
szabi__memo
nagyúr
Kiderült már van e korlátozás nem Samsung telefonokra?
-
Ceree
senior tag
Redditen van egy poszt, hogy velhetoen majd lesz lehetoseg egyedi watchface-t csinalni, foleg majd ha lesz mogotte nagyobb kozosseg, mert a rendszere egy nagyon alap, mar sok helyen hasznalt szoftver.
Addig is csinaltam egyet a meglevo "szerkeszto" segitsegevel, azaz addig faragtam egy vektoros kepet, mig illesztheto volt az egyik gyari "ora poziciohoz", mert sajnos mas infot nem lehet ra rakni, es athelyezni sem
(igy pl csak ugy tudod negnezni az akku toltottseget, ha fogod es atvaltasz ideiglenesen masik szamlapra, ez azert vicces).
-
harry3
őstag
Amúgy csak egy dolog zavar. Miért angol az összes számlap? Akár milyen Samsung órám volt mindig magyar volt a dátum, lépés stb. a számlapokon.
-
geotom
tag
Sziasztok!
Minden leírásban szerepel az érzékelőknél, hogy barométer is van benne. A gomb alatti kis lyuk lenne az. Én nem találom sehol hogy mérne valamit! Tud róla valaki valamit? -
paramedic
aktív tag
A gyári Samsung 15W-os töltőfej nem tölti, a gagyi kínai 65W-os pedig simán. Az előbbi tabletet, telefont, stb. hibátlanul tölt.
-
stewe780
őstag
Sziasztok! Az órán állított "flight mode" csak az óra bluetooth kommunikációját állítja le, vagy a telefonra átszinkronizálva gyakorlatilag a telefont rakja flight mode-ba?
-
harry3
őstag
Sziasztok!
Ha a telefonom ébresztőjét állítom, azt szinkronizálja a Fit-re? Samsungom van. -
etohun
aktív tag
Igazából egy ilyen olcsó terméknek nem csökkent 5e forintot a resell value-ján, ha karcos a kijelzője, szóval nem igazán éri meg ezzel vesződni. 1év múlva, hogy 8-ért, vagy 10-ért adod el, az majdnem mindegy. Számtalanszor elkövettem azt a hibát, hogy olcsó eszközökre fóliát/üveget raktam, aztán csúnya lett, rossz lett a tapintása, meg tiszta dzsuva volt az oleofób bevonat hiánya miatt.
-
juuzer
addikt
Tegnap voltam a MM-ben, megnéztem, nekem egyből a Huawei Band 7-em jutott eszembe. Kb majdnem, hogy 1-1-ben ugyanaz.
A vicces mondjuk az volt, amikor a kiállított darab csatlakozni akart random az S24 U-mhoz.
A GPS kihagyása tényleg fájó, de pl. szerintem az előre felvett válaszlehetőségek hasznosak. Ezt Fit 2-mben is szerettem anno nagyon.
-
MLA
aktív tag
-
gyuri2008
veterán
Délelőtt megvettem ,hát elég fapados
Megy a háztól -
Dare2Live
félisten
válasz
Dilikutya #88 üzenetére
A kérdés ahonnan indultunk a pontos biometriára vonatkozott. Amit linkeltem, írtam kizárólag a pulzus pontosságára (esetleg SPO2re, alcásmonitorozásra) vonatkozik a teszt és megjegyzésem!!!
Ne keverjük ide, hogy pontosan mutatja az időt, mennyire jó/nemjó a GPSe, meddig bírja az aksija...
-
kali_c
tag
Tegnap én is vettem egyet. Sajnálattal látom hogy nem lehet felvenni a hívást csak elutasítani lehet.
Valahol be lehet állítani hogy fel is tudja venni? -
MLA
aktív tag
Új vásárlóknak egy jó tanács. Amint lehet (mondjuk rögtön) rakassatok rá fóliát. Tegnap dél óta van rajtam, és már van egy centis hajszálkarc rajta.
Semminek nem ütöttem neki, itthon ültem és állítgattam befele.
-
gyuri2008
veterán
A galaxy fit 3 plugin-t nem tudom letőlteni A52 telefonra.Fog rendben működni a fit3?
Ha nem akkor zsákbamacska a vásárlás?
-
Ceree
senior tag
Tegnap én is beszereztem egyet, utolsó szürkét az Allee-ból. (Bár most is készleten hozza, úgyhogy lehet átvertek a bontott dobozzal...)
Mindegy, mert makulátlan volt a cucc. Első perecem, alapvetően órát hordok, ez kiegészítésként kellett sporthoz, meg amikor nincs kéznél telefon. Samsung ökoszisztémában szerettem volna maradni, nem akartam újabb appokat a telóra, egyelőre tök jól megvagyunk. 25-t nagyon megért, talán NFC-s fizetést el bírnék viselni benne, de ennyi.
Még nem néztem utána, de lehet rá egyedi számlapot csinálni? Rengeteg van, de mivel nekem nem "óraként" kell, így el tudnék viselni egy más fókuszú, személyre szabott infókat mutató verziót. -
róland
veterán
válasz
hangacsipeti #68 üzenetére
Köszönöm a választ!
Így sajnos nekem kieseik, mert számomra semmilyen lényeges funkciót (GPS, NFC-s fizetés, telefon, kameravezérlés élőképpel) nem tud.
-
RIC5I
tag
őszintén engem az érdekel hogy a sport és egészségügyi dolgokban hogy remekel és ott mennyi és milyen pontos funkciói vannak , a fitbit 5 öm eléggé lecserélésre váró dolog és egyedül specifikusan sporthoz használok ilyet mert hát arra vannak , minden másra ott a Master card és a rendes nagy okos órák nfc meg ilyeneket én nem hiányolok
-
róland
veterán
Google Health Connect, amivel a Samsung Health és a Google Fit összeköthető.
-
róland
veterán
Szia!
A Samsung vonatkozó termékoldala szerint lehet vele a Samsung telefonok kameráját vezérelni. Kérdésem, hogy a Fit-en van élőkép fotózás vezérléskor? Vagy csak egy exponáló gombot látni? -
fogselyem
senior tag
Hol lehet venni, rendelni másfajta szíjat az órához, elsősorban olyanra gondolom, mint amit a Xiaomi használ a Band szériánál.
Nekem ez a bebújtatós, patentos megoldás eddig bevált, a Samsung féle aládugós megoldásnál lehet, hogy alaptalanul, de attól félek, hogy a lifegő szíj kidörzsöli a csuklómnál a bőröm. -
unravel
őstag
Ti találtatok alzan?
Én nem.
-
Huawei Band 6. A Huawei Watch Fit kábé ugyanakkora lehet, mint a Galaxy Fit 3, mert szélesebb a kijelzője, mint a Band 6-nak.
szabi__memo: Feleségemé jónak tűnik eddig minden szempontból, értesítések is szépen érkeznek, de a pulzusmérés pontosságát csak majd kocogás után tudjuk ellenőrizni. Az meg most miattam csúszik, mert leszedtem kicsit a bőröm a bal sarkam fölött, ma meg a sebet vertem be... -mintha direkt csinálnám.
-
SuperMario
tag
A sok pozitív visszajelzés miatt tegnap én is bedobtam egyet a kosárba, reggel már át is tudtam venni. Aranyosak voltak a MediaMarktban, felhívtak az átvétel előtt, hogy kiterjesztett garanciát vehetek, +3 év az alap 2 mellé 16 ezer Ft, vagy havidíjas, bármikor lemondható konstrukcióban 800 Ft/hó áron. Pedig nem is ML a monogramom..
Első band-em, így sok viszonyítási alapom nincs. Korábban volt egy S10+-om, amin használtam a szenzorokat és a Health appot is, így ezek nem okoztak újdonságot, sőt, örömmel vettem, hogy továbbra is remekül működnek. Az eszköz első beállítása kb. 2 perc volt, leginkább a különböző engedélyeket kellett megadnom neki - furcsa, hogy pl. Naptár engedély nélkül nem tudta befejezni a beállítást, ez zavart volna, ha használnám azt a naptárat és szándékosan nem szeretnék neki engedélyt adni rá. De gondolom minden ilyen eszköz ilyen
adathalász mentalitású.A fitness részén én elsősorban futás miatt vettem, kényelmetlen volt a telefonomat mindenért kihalászni a zsebemből, valamint a Health app a köröket sem igazán ismeri fel, így a hang alapú tájékoztatás sem adott elég infót.
Ennek a problémának tökéletes megoldása a kütyü, bár klasszikus napsütés nem volt ma, de bőven jó volt a kijelző fényereje, valamint a vezérlése is.
Egyetlen bánatom, hogy a Media control nem tudja vezérelni a telefonon futó Youtube appot, de ezzel szerintem együtt fogok tudni élni.Összességében mindenkinek ajánlom, aki ilyen eszköz vásárlása előtt áll és nem idegen tőle a Samsung alkalmazások világa, internetes vásárlástól még mindig van 14 napnyi elállási idő, ez alatt szerintem bőven ki lehet tesztelni.
-
szabi__memo
nagyúr
Ha valakinek lesz ezzel és más hasonló új band-ekkel tapasztalatai, leginkább pulzus-, véroxigén- és alvásmérés tekintetében az legyen kedves megosztani.
Köszönjük -
Köszöni, és annyit üzen ide a fórumra, hogy neki 14 centi alatti csuklója van -lemértük most, és 13,7 centi-, és az utolsó lyuk volt neki jó, tehát aki mondjuk a kislányának venne ilyen okoskarkötőt, az vegye figyelembe, hogy 13,5 centis csuklóméret alatt a Fit3 nem lesz jó választás azoknak, akik nem akarnak barkácsolni.
-
Feleségem most bontotta ki.
Szerintem pont ideális a mérete. Ja, és nincs semmi baja a képernyőjének, csak kapott egy kis port.
-
MLA
aktív tag
Nekem most watch 5 van. Mostanában sokszor vagyok olyan helyen ahol a napi töltése macerás lenne, ezért vettem mellé egy Huawei Band 8-at. És azt vettem észre, hogy haza érkezve, amikor már hordhattam volna a watch-ot, akkor is a Huawei maradt rajtam. Nem mondom, hogy nem jön néha jól az órán indított telefonálás vagy fizetés, de elvagyok anélkül is ha cserébe nem kell egy bumszlit hordanom a csuklómon amit pluszban naponta tölteni kell. Szóval inkább kompromisszumot kötök egy kevesebbet tudó, de jobban kézre álló dologgal.
-
StarWish
újonc
-
etohun
aktív tag
Ez miért éri meg bárkinek is, ha annyiba kerül, mint egy használt Watch 4, és az üzemidőn kívül mindenben sokkal rosszabb?
-
StarWish
újonc
válasz
Energie X #40 üzenetére
Ez nehéz kérdés, én egy alkalmazással viszem Google Fit-re az adatokat, s mindent ott is tárolok, amit tudok. (Sajnos még az is elég zárt, nem egyszerű az exportálás.)
Közvetlenül biztosan nem lehet átvinni, s úgy tudom a Samsungra nem is lehet múltbéli adatokat felvinni (API-n.) De lehet ezt a többiek tudják cáfolni. -
Engem az érdekelne, hogy ha valaki hasonló tudású huawei viselhető eszközről váltana vajon van-e bármiféle lehetőség a korábbi adatok (pl.: alvás, pulzusmérések) átvitelére a samsung alkalmazásába?
-
janeszgol
félisten
25 ezret megér.
-
Kotvanyovics
kezdő
válasz
Kotvanyovics #23 üzenetére
Cseteltem a ses.hu -val meg a samsung.com-al is (human, nem ai).
Mast mondtak, de a ses.hu -snak lesz igaza: iOS -el nem kompatibilis. Ios-en a Galaxy Fit alkalmazás Fit 2 eszközig támogatta a dolgokat. Megnézve a frissitesi gyakorisagat a Galaxy Fit iphone alkalmazásnak fél évente kb…
Galaxy Wearable app pedig nincs ios-re. -
MLA
aktív tag
Megjelent a ses.hu-n is
-
stewe780
őstag
válasz
Kotvanyovics #23 üzenetére
Hivatalos forgalmazó? ( Az Alzanal vannak néha érdekes dolgok. )
-
Kotvanyovics
kezdő
Na, már alza is hozza. 24190 ft.
Kivancsi vagyok, hogy iphone-al hasznalhato lesz-e. -
mdraco
őstag
Leváltanám erre a mi band 4-et, jobbnak tűnik a Samsung Health app.
-
thboxx
aktív tag
Igen. Pont most olvastam a kiszivárgó promó anyagban róla...
Mivel itt a Fitbit Charge6-hoz (is) hasonlítják, ami 50-60k egyáltalán nem túlzó ezért a 30k-s ár feltételezése... -
Jónak ígérkezik.
-
Bjørgersson
félisten
iPonon elvileg 25.190 Ft a Google találatok alapján, bár készlet még nincs.
-
StarWish
újonc
Sziasztok!
Kis hibának köszönhetően három napja tesztelem az órát.
Hívásokat nem kezel, nincs benne mikrofon, sem hangszóró. Bocsi.
Minden más az amit írtak, viszont "csak" 74 számlapot találtam én eddig.
Ami t sikerült tesztelnem, az edzés. Dinamikusan is pontosan kezd, a befejezés nekem korai volt, a lenyújtást nem vette. A pulzust hihetetlen jól méri, a Fit2-höz képest.
A szobabicikizésnél, azt vettem észre, hogy más kalória értéket kapok, mint a régin. Tippre, mert itt figyelembe veszi a pulzusom is.
Tudni kell, hogy az óra az első hetekben, jó ha 4-5 napot fog kibírni. Egyrészt mert úgyis nyomkodod, másrészt, mert éjjelre érdemes a véroxigént bent hagyni. Nekem egy nap alatt, Always On Display, állandó pulzusmérés, és az ékkeli mérések mellet. Felére ment le az aksi. A töltés kb. egy óra teljesre, de ez a régi miatt megszokott nekem.
A pulzusmérést is érdemes 10 percre tenni, mert amint valamit érzékel folyamatosra vált. Így nem maradsz le semmiről.
Ami rossz, hogy nem találtam időzített ne zavarj funkciót (Samsung telefonoknál, a telefonról veszi az infót, s addig nem zavar amíg a telefon sem). Az értesítés kezelések nekem Huawei telefonon nagyon nem mennek, de ezt még tesztelem. Éjjel mikor alszol a Always On Display kikapcsol, s nem is kapcsol vissza, ha mondjuk ki mész WC-re. Nekem ez zavaró, sőt csak jóval ébredés után kaptam vissza. Nagyjából mire megittam a KV-m.
Összességében szinte semmivel nem tud többet, mint a Fit2, de az amit tud sokkal jobban tudja. Lehet másnak nem fontos, de szerintem nagyon szép lett.
Én már mikor a render képek jöttek, tudtam megfogom venni. Az ár szerintem jó lett, reális amit írnak, és a Samsung Experience Store-ben vettem 24.900-ért. Ennyit megér.
Bármi kérdés lenne írjatok, amire tudok válaszolok. -
Hiányzik a GPS, de bejön. Feleségem meg mindenképpen ezt fogja venni, Samsung óráról váltana valami szintén Samsungra, ami pont ennyit tud. A Watch képességeit nem használta ki soha.
A pulzusmérés pontosságára vagyok nagyon kíváncsi, hiába Samsung, ezen a téren korábban voltak problémák.
-
janeszgol
félisten
30 ezer körül nem pálya. 20k alatt lesz jó vétel. Egyszer leárazzák.
(De inkább választom a múltkori Xiaomit.) -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Jack Oneill #5 üzenetére
Kezelni, nem bonyolítani. Elutasítani és fogadni lehet.
-
Peathee
senior tag
Bárcsak az NFC-t és a vezeték nélküli töltést bele tették volna...
-
Dé
aktív tag
iPhone-nal lehetséges használni, vagy alapból nem is tudod párosítani egymással?
kellene egy olcsó okoskarkötő, aminek nem lcd a panelje, de nem is drágább húszon pár ezernél
-
stewe780
őstag
Fit2-vel a kezemen várom nagyon!
-
Teo.
aktív tag
Nálam egy fontos szempont volt,hogy hivásokat kezeljen.
Várjuk nagyon a tesztet. Nagyon kíváncsi vagyok! -
Jakesz
addikt
Látom, hogy lehet válaszolni az üzenetekre. Ez nagy ütőkártya ebben a kategóriában.
-
Roxbury
őstag
Várós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő !!!Szállítás alatt!!!
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest