Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3

Nagyobb kijelzőt, új funkciókat, de összességében alapszintű képességeket kínál a Samsung Galaxy Fit3, cserébe hosszú üzemidőre számíthatunk.

Három év szünet után folytatódik a Galaxy Fit széria, ami továbbra is alapszintű funkcionalitást kínál, kiegészítve a Samsung Health szoftveres komplexitásával, és immár méretes, 1,6 hüvelykes, fényérzékelővel felszerelt AMOLED panellel. A négyzetes, homokfúvott felületű alumínium tokozás 5 ATM/IP68-as minősítéssel rendelkezik, így a több, mint 100 tevékenység között az úszás is megtalálható.


[+]

Saját navigációs modult nem kapott, hiányzik az NFC is, a folyamatos pulzusmérést viszont véroxigénszint-mérés egészíti ki, ami az alváskövetésben is kiveszi a részét. A hívás- és értesítéskezelés mellett naptárat, időjárás appot, médiavezérlőt és világórát kapunk, a rendszerben való navigációhoz pedig egy plusz fizikai gombot a készülék jobb oldalán.


[+]

Az alapszintű egészségfunkciókat (alvás, stressz) és aktivitáskövetést esésérzékelés és SOS opciók egészítik ki, utóbbihoz ötször kell megnyomi a bekapcsológombot gyors egymásutánban. A Galaxy Fit3 sokkal többet nem tud felmutatni, de a 208 mAh-s akkumulátorból mindez 13 napos üzemidővel jön ki. A szíjak gyorskioldósak, így bármikor cserélhetők, a töltés pedig egyedi csatlakozófelületen, saját töltővel történik.


[+]

Az Galaxy Fit3 rózsaszín, szürke és ezüst színben holnaptól lesz elérhető világszerte (kivéve az Egyesült Államokat és Koreát, mert ott még várni kell kicsit), az árat viszont egyelőre nem közölte a gyártó, bár egy 25 és 32 ezer forint közötti ársávot így kapásból megtippelnénk

Frissítés: A Samsung Magyarországon is bejelentette a Galaxy Fit3 aktivitáskövetőt, amelyet mindhárom színben mától lehet megvásárolni 24.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés