Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Robitrix

senior tag

válasz jozsef8 #36 üzenetére

Na igen a TCL tényleg meglehetősen fejletté vált minőségben. Használunk néhány nagy LCD TV-t fali kijelzőként ahol dolgozom és az egyik utolsó darab egy TCL lett Azt kell, hogy mondjam simán leveri többi LG TV-t képélességben, fényerőben és színekben. Általában olcsóbb is, mint a többi TV. Szóval elgondolkodtam, hogy a következő TV esetleg lehetne egy TCL. Úgyis agyalok még egy TV-ben egy másik szobában. Már csak arra kell figyelnem, hogy lehetőleg Androidos legyen a rendszere, mert a Webos és egyebek baromságaival elegem van. Bár az lehet a JVC miatt van. HBO MAX-pt például nem lehet rátelepíteni a TV-re. Még egy Chrome se megy fel rá. van rá egy saját böngésző a TV-ben, ami egy agyrém. Még jó, hogy a NETFLIX fut a TV-n mert már kibaxtam volna az egészet. csak azt lehet használni, ami gyárilag benne van a készletben. Kénytelen vagyok használni a régi androidos TV okosítómat, mert abban gond nélkül fut. A TV okosítóban gond nélkül el fut minden androidos app. ráadásul 4 magos proci 4 GB RAM és 128 GB háttértároló van benne. Pedig nem mai darab, de gond nélkül telepítek rá bármit, ami bele fér a sebességébe és a android 9-0 verzióba. Pedig egy 18 ezer forintos kínai akármi. Igaz úgy kb. kéthavonta nem árt újra indítani, amikor már nagyon belassul. de ennyi belefér a 18 ezer forintos árába. TCL-ben viszont láttam androidos darabokat.

Új hozzászólás Aktív témák