- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
Na igen a TCL tényleg meglehetősen fejletté vált minőségben. Használunk néhány nagy LCD TV-t fali kijelzőként ahol dolgozom és az egyik utolsó darab egy TCL lett Azt kell, hogy mondjam simán leveri többi LG TV-t képélességben, fényerőben és színekben. Általában olcsóbb is, mint a többi TV. Szóval elgondolkodtam, hogy a következő TV esetleg lehetne egy TCL. Úgyis agyalok még egy TV-ben egy másik szobában. Már csak arra kell figyelnem, hogy lehetőleg Androidos legyen a rendszere, mert a Webos és egyebek baromságaival elegem van. Bár az lehet a JVC miatt van. HBO MAX-pt például nem lehet rátelepíteni a TV-re. Még egy Chrome se megy fel rá. van rá egy saját böngésző a TV-ben, ami egy agyrém. Még jó, hogy a NETFLIX fut a TV-n mert már kibaxtam volna az egészet. csak azt lehet használni, ami gyárilag benne van a készletben. Kénytelen vagyok használni a régi androidos TV okosítómat, mert abban gond nélkül fut. A TV okosítóban gond nélkül el fut minden androidos app. ráadásul 4 magos proci 4 GB RAM és 128 GB háttértároló van benne. Pedig nem mai darab, de gond nélkül telepítek rá bármit, ami bele fér a sebességébe és a android 9-0 verzióba. Pedig egy 18 ezer forintos kínai akármi. Igaz úgy kb. kéthavonta nem árt újra indítani, amikor már nagyon belassul. de ennyi belefér a 18 ezer forintos árába. TCL-ben viszont láttam androidos darabokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged