- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
Na igen a TCL tényleg meglehetősen fejletté vált minőségben. Használunk néhány nagy LCD TV-t fali kijelzőként ahol dolgozom és az egyik utolsó darab egy TCL lett Azt kell, hogy mondjam simán leveri többi LG TV-t képélességben, fényerőben és színekben. Általában olcsóbb is, mint a többi TV. Szóval elgondolkodtam, hogy a következő TV esetleg lehetne egy TCL. Úgyis agyalok még egy TV-ben egy másik szobában. Már csak arra kell figyelnem, hogy lehetőleg Androidos legyen a rendszere, mert a Webos és egyebek baromságaival elegem van. Bár az lehet a JVC miatt van. HBO MAX-pt például nem lehet rátelepíteni a TV-re. Még egy Chrome se megy fel rá. van rá egy saját böngésző a TV-ben, ami egy agyrém. Még jó, hogy a NETFLIX fut a TV-n mert már kibaxtam volna az egészet. csak azt lehet használni, ami gyárilag benne van a készletben. Kénytelen vagyok használni a régi androidos TV okosítómat, mert abban gond nélkül fut. A TV okosítóban gond nélkül el fut minden androidos app. ráadásul 4 magos proci 4 GB RAM és 128 GB háttértároló van benne. Pedig nem mai darab, de gond nélkül telepítek rá bármit, ami bele fér a sebességébe és a android 9-0 verzióba. Pedig egy 18 ezer forintos kínai akármi. Igaz úgy kb. kéthavonta nem árt újra indítani, amikor már nagyon belassul. de ennyi belefér a 18 ezer forintos árába. TCL-ben viszont láttam androidos darabokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged