- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
Na igen a TCL tényleg meglehetősen fejletté vált minőségben. Használunk néhány nagy LCD TV-t fali kijelzőként ahol dolgozom és az egyik utolsó darab egy TCL lett Azt kell, hogy mondjam simán leveri többi LG TV-t képélességben, fényerőben és színekben. Általában olcsóbb is, mint a többi TV. Szóval elgondolkodtam, hogy a következő TV esetleg lehetne egy TCL. Úgyis agyalok még egy TV-ben egy másik szobában. Már csak arra kell figyelnem, hogy lehetőleg Androidos legyen a rendszere, mert a Webos és egyebek baromságaival elegem van. Bár az lehet a JVC miatt van. HBO MAX-pt például nem lehet rátelepíteni a TV-re. Még egy Chrome se megy fel rá. van rá egy saját böngésző a TV-ben, ami egy agyrém. Még jó, hogy a NETFLIX fut a TV-n mert már kibaxtam volna az egészet. csak azt lehet használni, ami gyárilag benne van a készletben. Kénytelen vagyok használni a régi androidos TV okosítómat, mert abban gond nélkül fut. A TV okosítóban gond nélkül el fut minden androidos app. ráadásul 4 magos proci 4 GB RAM és 128 GB háttértároló van benne. Pedig nem mai darab, de gond nélkül telepítek rá bármit, ami bele fér a sebességébe és a android 9-0 verzióba. Pedig egy 18 ezer forintos kínai akármi. Igaz úgy kb. kéthavonta nem árt újra indítani, amikor már nagyon belassul. de ennyi belefér a 18 ezer forintos árába. TCL-ben viszont láttam androidos darabokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest