Új hozzászólás Aktív témák
-
Céges, de már feladtuk
(BTW a Legion gamer gép, azon hivatalosan nem passthrough-olsz, nem hivatalosan meg csomó ember leírta, hogy megy. Ez workstation laptop volt.)
"szerintem en Windowssal is probaltam kinyerni a BIOS-t."
Én ki is nyertem (feldobtam egy Windowst) (haza kellett volna vinni a gépet, vagy a CH341A-t be a céghez , aztán azzal!
)
"Nem hiszem hogy nagy az esely de egyes quadro kartyakra "
Mivel ez egy Quadro M2000M volt, kellett volna mennie. A noVideo hivatalosan azt mondja.@Samus : Igen...!
A cikk kb. a nyaram története
@15115 : A gamer kártyákat össze-vissza kell hackelni, az OK, de a kvadró, az hivatalosan alkalmas erre
Néztem asztali WS gépben is, de csak 2 ugyanolyan Quadro-t tudtam abba is összekukázni, amivel hajlandó is volt bebootolni, és nem lehetett azt se odaadni a virtuálgépnek :S
Az USB cucc nem lett volna hülyeség, nem lett volna macera, de plusz pénz nem volt a dologra.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest