- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkasz
senior tag
Ja, és még egy kérdés. Saját kijelzővel való használathoz melyik driver ajánlanátok?
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
gtx460-tól felfelé melyik a legkisebb méterű vga, amin lehet optimus driverrel bellső monitort használni?
Ha jól tudom a gtx 650-nel zűrök lehetnek, ezért várom a tanácsokat. Nem kell túl bika kártya, mert a p8600 mellett minek is. -
parkasz
senior tag
Nem én vagyok a hirdető,de hátha valakit érdekel: egpu
-
parkasz
senior tag
az nem is olyan vészes.
a megérinél arra is gondoltam, hogy mennyivel lesz szebb a képe. valami összehasonlítást esetleg képpel együtt találtál?
amúgy mennyire macerás a mod? gondolom nem egyszerű panelcsere, mint az x200-nál, legalább is a leírás alapján. remélem sikerül kivitelezni a dolgot. -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Thinkpad x200 mellé érdemes lenne beruháznom egy egpu-ra? Ha igen, melyik típust ajánlanátok?
Saját kijelzőre csak nvidia kártyával menne ugye?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest