Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
spionka
üzenetére
Nekem az exp gdc régebbi fajta fsp pnf atx tápegységgel hajtva szintén tud szépen zenélni. Valamelyik 3d teszt program közben különösen felhangosodik. Nekem a tápegységből jön, talán mivel az alaplapi/cpu plusz tápcsati nem kifejezetten ilyen változó terhelésre volt kitalálva és ott rezonálhat valami tekercs.
Ha neked is abból jön, akkor a plusz tápcsatis átkötés lehet még jobban felerősítené. Jobb hogy a direkt videókarihoz való csatlakozó van bedugva közvetlenül.
Mondjuk saját esetemben nem próbáltam még melegragasztóval benyomni a zajforrást.
-
Doink
aktív tag
válasz
spionka
üzenetére
Coil whine, vga-ból jön nem a foglalatból.
Direktbe jobb kötni a tápot mint átroutolni az adapteren. -
azbest
félisten
válasz
spionka
üzenetére
Ebből nem derült ki a problémád.
Én mondjuk közvetlenül a tápegységet dugnám a kártya plusz tápcsatijára. De egy 1050ti még nem akkora fogyasztó, hogy a proci tápcsatis megoldásról ne menne. Csak talán jobb, ha feleslegesen nincs keresztülvezetve a nyákon az az áram is. A dell tápos megoldásnál praktikus, hogy az exp gdc-ről is levehető a táp.
szerk, mondjuk ha 180W-os tápod van, akkor lehet az a kiegészítő csatlakozón sem ad le sok áramot.
-
xabolcs
őstag
válasz
spionka
üzenetére
Pedig volt eszembe linkelni, de akkor majd most!
Ebay: ferrite beadsEppenhogy Gen1-re kellene allitanod a kapcsolatot - ha tudod.
Elegtelen tap eseten szerintem mas tuneteket produkalna a rendszer, de ha tudsz valakitol kolcsonkerni egy tapot, mindenkeppen probald ki azzal is!
-
xabolcs
őstag
válasz
spionka
üzenetére
Milyen eGPU "dokkoloba" van berakva? Es az hogyan csatlakozik a szamitogephez?
Mert ha EXP GDC, akkor probald meg egy-egy megfelelo meretu "ferrite beads"-t ratenni, hatha segit. Szerintem ez az instabil Gen2 signaling miatt van.
Megprobalhatod a par hozaszolassal elorebb emlitett modszerekkel a Gen1-et kenyszeriteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest