Új hozzászólás Aktív témák

• Doink

aktív tag

válasz bbkk666 #4863 üzenetére

Ahogy azt a videoban is láttad, setpci-al csinálja. Lehet még uefi console-ból vagy moddolt biossal, esetleg a registry-s RMPcieLinkSpeed is megoldhatja bár nem hiszem.

• bbkk666

újonc

Sziasztok!
    Viszonylag új vagyok a témában, viszont elég sokat olvastam az egpu-ról, a napokban meg is érkezett az adapterem, mely egy EXP GDC V8.5c, expresscard-os csatlakozó felülettel, megcsináltam mindent, hogy működjön, megy szépen [Userbenchmark], viszont segítségeteket kérném az ügyben, hogy sehogy nem tudom átállítani a pcie gen1-et 2-re, szerintetek lehetséges ez a setup 1.x nélkül?
    A konfig a következő:
    Dell Vostro 3550, 2670QM, 12GB RAM, Intel HD 3000, eGPU: Gainward GTX 970, Windows 8.1

Az egpu.io oldalon pont egy ilyen gépről van fent videó, de ott a nando4-féle setup-ot használják a gen2-re állításhoz. Én ezt ki szeretném kerülni, tudjátok esetleg hogyan tehetem meg?
    Dell A11-es BIOS-om van, A12-re update-kor a verify résznél hibába ütközött, nem volt egyszerű visszahozni, ezért nem próbálkoznék ismét frissíteni.
    A bios-ban nincs lehetőség sebességet állítani, mindössze engedélyezni, tiltani az expresscard foglalat működését.
    A laptop kijelzőjén az újabb játékok 18-20 fps-t produkálnak, ez jóval nagyobb is lehetne gen2-n.

Kérdésem tehát az lenne felétek, hogy át lehet-e állítani a pcie 1.1-et 2.0-ra?

Sok helyen azt írják, hogy magától állítja, gpuz-vel is néztem, nem állítja át 2.0-ra sehogy sem.

Ha esetleg érdekel valakit mi alapján sikerült a 12-es hibakódot kiküszöbölni, hogyan sikerült működésre bírni a rendszert, írjon.
    Köszönöm segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák