- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkk666
újonc
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok a témában, viszont elég sokat olvastam az egpu-ról, a napokban meg is érkezett az adapterem, mely egy EXP GDC V8.5c, expresscard-os csatlakozó felülettel, megcsináltam mindent, hogy működjön, megy szépen [Userbenchmark], viszont segítségeteket kérném az ügyben, hogy sehogy nem tudom átállítani a pcie gen1-et 2-re, szerintetek lehetséges ez a setup 1.x nélkül?
A konfig a következő:
Dell Vostro 3550, 2670QM, 12GB RAM, Intel HD 3000, eGPU: Gainward GTX 970, Windows 8.1Az egpu.io oldalon pont egy ilyen gépről van fent videó, de ott a nando4-féle setup-ot használják a gen2-re állításhoz. Én ezt ki szeretném kerülni, tudjátok esetleg hogyan tehetem meg?
Dell A11-es BIOS-om van, A12-re update-kor a verify résznél hibába ütközött, nem volt egyszerű visszahozni, ezért nem próbálkoznék ismét frissíteni.
A bios-ban nincs lehetőség sebességet állítani, mindössze engedélyezni, tiltani az expresscard foglalat működését.
A laptop kijelzőjén az újabb játékok 18-20 fps-t produkálnak, ez jóval nagyobb is lehetne gen2-n.Kérdésem tehát az lenne felétek, hogy át lehet-e állítani a pcie 1.1-et 2.0-ra?
Sok helyen azt írják, hogy magától állítja, gpuz-vel is néztem, nem állítja át 2.0-ra sehogy sem.
Ha esetleg érdekel valakit mi alapján sikerült a 12-es hibakódot kiküszöbölni, hogyan sikerült működésre bírni a rendszert, írjon.
Köszönöm segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Diablo IV
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest