- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne haragudj a késői válaszért, örülök hogy sikerült megoldani és csak driver galiba volt!
350es sonnetem van egy 1660 Super társaságában, mostmár több mint egy éve. Féltem a setupot, mert hibátlan mióta összeraktam, de ha kihullik alóla a laptop vagy az egfx, nemtudom mivel pótoljam majd hogy ugyanilyen stabil rendszert kapjak -
Wyll
őstag
Hát, én amióta csak megvan az eGPU (HP Omen + RX480), azóta a laptop saját képernyőjén használom.
-
Frawly
veterán
Az AMD eGPU-kkal nem használhatsz belső kijelzőt, csak külsőt (amit az eGPU-ra kötsz). Vagyis van valami kamu HDMI loopback/termination trükközés, de az is elég ócska, csak a szenvedés van vele.
Viszont a belső kijelző NV-vel hiába megy, azzal se ajánlott. Azért, mert az eGPU-nak eleve csak adott PCIe sávszélessége van, és ha a képet visszafelé is kell küldenie az integrált GPU-nak, ami meg a laptop belső kijelzőjét hajtja, akkor durván beesik a kártya által nyújtott teljesítmény, hiszen az amúgy is szűkös PCIe sávszélt másra is kell használni. Ez külső monitorral nincs.
Ennek ellenére az NV-vel jobban jártál, mert az RX570-nek általában csak 4 GB-os VRAM-ja van (bár van belőle 8 gigás verzió is), míg a 1060 az 6 gigás. Plusz az NV kártyák tudják a PCIe-re kimenő forgalmukat tömöríteni, ez pedig csökkenti a sávszéllimitet, és több fps-t ad.
-
azbest
félisten
Nvidia + intel kombóval van optimus.
Sok évvel ezelőtt használtam aktívan radeon kártyát, akkor csak ablakos módban lehetett áthúzni olyan képernyőre, amit más gpura volt kötve. De lehet akkor is kell legyen aktív kép rajta, hogy renderelni tudjon.Radeonnál talán most switchable graphics néven fut hasonló. De lehet kell hozzá olyan trükközés, hogy a külső kártyába kell dugni egy kamu kijelzőt (egy hdmi dugó, ami bizonyos felbontásnak hazudja magát, mert van benne edid chip) és azt tükrözni a belső kijelzőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest