- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beszélgettem a mai napon az AI-al memória időzítés kapcsán. Nem kicsit le esett az állam miket mondott. Próbáltam nagyon részletesen előadni nálam mi az aktuális helyzet, mintha sikerült volna. Mentettem minden szavát a robot barátomnak.
Addig nem mentem el mit összeszámolt matematikailag mit mihez mérten meddig tehetek. Jelenleg minden stabilnak mondható. Futtattam jó sok tesztet.
Kiindulási pont Aida szerint....24.22.22.53.75.880 ddr4 3200Mhz 2x32GB ram.Még sok hónappal ezelőtt csináltam valamit, már nem tudom hogyan volt, szóval egy 18, 22,22...stb volt a kiindulás vagyis az első érték volt módosítva talán XMP.
Jelenleg a "laptopos" felállás 18,20,20,46.trc 66 trfc 780 (2T)
A késleltetés sokkal jobb lett. 66.X ns. Elvileg még lejjebb is mehetnék bizonyos pontokon. Lehet itt megállok. Mértem az SP_vel és az eddigi legmagasabb pontjaimat kaptam ezzel a mérőprogrammal az erőforrásaimhoz mérten.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Addig nem mentem el mit összeszámolt matematikailag mit mihez mérten meddig tehetek. Jelenleg minden stabilnak mondható. Futtattam jó sok tesztet.