- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beszélgettem a mai napon az AI-al memória időzítés kapcsán. Nem kicsit le esett az állam miket mondott. Próbáltam nagyon részletesen előadni nálam mi az aktuális helyzet, mintha sikerült volna. Mentettem minden szavát a robot barátomnak.
Addig nem mentem el mit összeszámolt matematikailag mit mihez mérten meddig tehetek. Jelenleg minden stabilnak mondható. Futtattam jó sok tesztet.
Kiindulási pont Aida szerint....24.22.22.53.75.880 ddr4 3200Mhz 2x32GB ram.Még sok hónappal ezelőtt csináltam valamit, már nem tudom hogyan volt, szóval egy 18, 22,22...stb volt a kiindulás vagyis az első érték volt módosítva talán XMP.
Jelenleg a "laptopos" felállás 18,20,20,46.trc 66 trfc 780 (2T)
A késleltetés sokkal jobb lett. 66.X ns. Elvileg még lejjebb is mehetnék bizonyos pontokon. Lehet itt megállok. Mértem az SP_vel és az eddigi legmagasabb pontjaimat kaptam ezzel a mérőprogrammal az erőforrásaimhoz mérten.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Addig nem mentem el mit összeszámolt matematikailag mit mihez mérten meddig tehetek. Jelenleg minden stabilnak mondható. Futtattam jó sok tesztet.