Új hozzászólás Aktív témák

• Morty1987
    csendes tag
    válasz wazo üzenetére #4395

Szia,

Azt mondod, hogy bekapcsolod a laptopot, majd a tápegységen "I"-re billented a kapcsolót. És az a bajod hogy amikor kikapcsolod a laptopot nincs ami "O"-ra billenti a kapcsolódat?

Mivel ha jól értem normál ATX tápod van, és a betápot buheráltad meg - Zöld összekötve a feketével - ezért ha jól tudom soha nem fog neked kikapcsolódni a táp/vga kombó ha a lapost leállítod.

Mivel a lapos leállításával elindítja a parancsot mindenkinek hogy bubuka így a mini pci is megkapja ő tovább adja a parancsot hogy álljon le, továbbítja is a kártyának, csak ugye a betáp kívülről jön... így azt nem tudja vezérelni ezért megy neked a kártya ezért kell "O"-val kikapcsolnod.... Ugyanakkor mivel a zöld és fekete kábelt összekötötted így amíg áramod van addig a táp megy... hiába adsz neki winfosból bármilyen parancsot. De hogy tudod megoldani azt ne tőlem kérdezd :D Hamarabb mondom meg hogy hány éves a magyar király :D

Ezt onnan tudom hogy régebben amikor vízhűtéssel szórakoztam, én is így ellenőriztem hogy nem enged valahol a rendszer... sajnos nekem is mindig billentenem vagy az áthidalást szünteted meg.

Ha rosszul tudom, akkor javítson ki valaki... amúgy engem is érdekel a téma, hiszen később hátha tanulok valamit ebből a hibából. Remélem jól gondolkoztam, és igazam van, ha meg nincs akkor valaki úgy is kijavít :)

Ui. : hülye vagyok az elektromossághoz, csak annyit tudok hogy ha rosszul van bekötve valami akkor ugyan olyan színe van annak a kábelnek ami ráz, mint amelyik nem ráz :D :) de legalábbis megközelítőleg egyforma vastagok... ha színre meg is tudod különböztetni :D

Új hozzászólás Aktív témák