Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Doink

aktív tag

válasz Morty1987 #4366 üzenetére

1. Ugyan ilyen géppel használok 390x-et ~2 éve
    2. Bányászáshoz nem kell külső kijelző lásd a korábbi hosszászólásom
    3. SLI és Crossfire-t nem nagyon tudsz csinálni mert csak egy wifi slot van, hova dugnád a másikat?
    4. Szerintem ezek a számítások amúgy sem használnak SLI-t vagy crossfiret hanem mindegyik kártya a saját taskjával van elfoglalva
    5. Erre az összeveszős kérdésre a 3. pontot tudom ismételni, crossfire-höz min 2 amd kártya kell de csak 1 slot van, SLI-t meg nem tudom hogy hoznád össze a gt540m-el hiszen akkor egy másik gt540m-et kéne rádugni aminek gyakorlatilag semmi értelme mert egy asztali gtx660 összecsukja mint a kerti széket.
    6. Ha sokat utazol akkor nem fogod akarni szétszedni a gépet minden alkalommal mert ezt a gépet szépen meg kell bontani hogy hozzáférj a mpcie-hez amit én úgy oldottam meg hogy forrasztottam egy hdmi csatlakozót a dvd-rom optibay mellé és csak arra rádugom meg lehúzom az adaptert. Előtte csak kilógattam a Beast hdmi kábelét az optibay mellett ami működött csak nem volt valami elegáns.

A teljes angol nyelvű leírást itt találod, a hozzászólások között egy móricka ábrát is látsz hogy hogyan vezettem ki.

Új hozzászólás Aktív témák