Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doink
aktív tag
válasz
Morty1987
üzenetére
1. Ugyan ilyen géppel használok 390x-et ~2 éve
2. Bányászáshoz nem kell külső kijelző lásd a korábbi hosszászólásom
3. SLI és Crossfire-t nem nagyon tudsz csinálni mert csak egy wifi slot van, hova dugnád a másikat?
4. Szerintem ezek a számítások amúgy sem használnak SLI-t vagy crossfiret hanem mindegyik kártya a saját taskjával van elfoglalva
5. Erre az összeveszős kérdésre a 3. pontot tudom ismételni, crossfire-höz min 2 amd kártya kell de csak 1 slot van, SLI-t meg nem tudom hogy hoznád össze a gt540m-el hiszen akkor egy másik gt540m-et kéne rádugni aminek gyakorlatilag semmi értelme mert egy asztali gtx660 összecsukja mint a kerti széket.
6. Ha sokat utazol akkor nem fogod akarni szétszedni a gépet minden alkalommal mert ezt a gépet szépen meg kell bontani hogy hozzáférj a mpcie-hez amit én úgy oldottam meg hogy forrasztottam egy hdmi csatlakozót advd-romoptibay mellé és csak arra rádugom meg lehúzom az adaptert. Előtte csak kilógattam a Beast hdmi kábelét az optibay mellett ami működött csak nem volt valami elegáns.A teljes angol nyelvű leírást itt találod, a hozzászólások között egy móricka ábrát is látsz hogy hogyan vezettem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest