Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Headoff

tag

válasz milkabrams #3999 üzenetére

Bár már egy ideje a piacon vannak ezek az eszközök, nem túl elterjedtek, legalábbis nálunk nem :)
    Ennek valószínüleg az lehet az oka, hogy már azok az eszközök is drágák, amikban TB3 csati van,
    hogy a külső "doboz"-okról ne is beszéljünk, amik vga kártya nélkül is több mint 100ezerbe kerülnek (kivéve talán az Akitio Node-ot).

De egyre többen beszállnak az eGPU bizniszbe, így várhatóan az árak is elkezdenek szépen lassan csökkenni.
    Akik már most rendelkeznek TB3 eGPU-val:
    Razer - Core
    Asus - XG Station 2
    Akitio - Node
    Powercolor - Devilsbox [link]
    Zotac - A neve még nem ismert
    Gigabyte - Ezt linkelted be te is
    Mantiz - Venus [link] - Ez főleg USA-ban elérhető

Csak a kevésbé ismertek mellé tettem linkeket az érdekesség kedvéért :)

Az alábbi oldalon van egy egész jó összefoglaló írás, de olyan gyorsan változik a piac, hogy ez sem tartalmazza a legfrissebb cuccokat :)
    [link]

Amit te is belinkeltél egy olyan eGPU, amibe beleteszik a VGA-t, ha jól tudom ilyen megoldása a Gigabyte-nak van és az Apple-nak [link], de abban "csak" egy 580-as Radeon van, ami szerintem nem valami nagy durranás az árához képest...

Én egy Vidock-ot hajtottam már legalább 5-6 éve nagy megelégedéssel, most épp egy gtx 960 van benne,
    de megválok tőle, hogy majd a TB3-as új generációs eGPU-val folytassam az amúgy koca játszásomat :D
    Bocs, ha egy kicsit hosszúra sikeredett, megpróbáltam minél részletesebben válaszolni :)

Új hozzászólás Aktív témák