Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• panzer2

csendes tag

Üdv mindenkinek! Mai nap végre megjött a csatlakozó:)

Már csak a gép aljára hiányzik egy ablak ahol majd a kábelt lehet csatlakoztatni:) A kábelt a géphez a tépőzár rögzíti és meglepően jól tart. Vastagnak tűnhet a kábel és biztos azt gondoljátok hogy túl fog lógni a gép alján de nem ugyanis a gumi talpak miatt még lesz is hely hogy a kábel elférjen. A jel tökéletesen áttmegy a kábelen és eddig nem tapasztaltam anomáliát. Érdekes, hogy az mpcie kábel más mint az exprescardos ugyanis eggyikben a kábelek egymás mellett vannak addig az exprescardosnál minden kábel között további szigetelés van. A kábelek nagyon véknyak ezért normál blankoló nem jó hozzájuk kettővel is próbáltam. Ha meg is tudja fogni akkor nagy a valószínűsége, hogy elszakad ezért én pl egy kisebb gázlámpával égettem le rólla. A kimérés talán a legnyűgösebb, hogy melyik kábel hova fog tartozni de egy jo multimeterrel ez nem nagy gond inkább csak időigényes. Elvileg a holnapi napon kiszabadulok a műhelybe és akkor lesz lehetőségem befejezni:) Az ilyen jellegű forrasztásokhoz mindenféle képpen állítható hőmérsékletű pákát ajánlok. Talán lehetett volna még kicsit szebb a zsugorcsövezés de lehet még lecserélem az mpcienél lévő aljzatot egy aranyozotra.

Új hozzászólás Aktív témák