Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kzsolt00

tag

Egyenlőre abszolut offtopicként tennék fel egy kérdést a "köz" számára, hogy információkat gyüjtek.
    Szóval egyfajta unalom űzőként szeretnék írni egy olyan eGPU-s gyüjtő weboldalt, amely mindent fog tartalmazni. (A többnyelvőséget is támogatom, hogy ne csak a magyarokra gondoljunk) Egyfajta egyveleg lenne amely mindent tartalmazna amit itt megszavaztok. Korábban volt ugye a kezdeményezésem az egpu.hu, de alapvetően nem nagy tudomány egy wordpress alapú blog. És bár hiába hanyagoltam az oldalt, az annak idején felkerült információk nagyon hasznosnak bizonyultak sok embernek az elindulásban, ez onnan is látszott, hogy mennyien kerestek meg az egpu.hu ra hivatkozva. Mivel ezen domain hamarosan le fog járni, így jött a gondolat, hogy mostmár gyakorlásképpen is, és amugy is már magam írnék egyet mindenféle kész motor nélkül. Amikre itt most gondolok, hogy segítsetek, hogy ti milyen alap szerkezetet találtok ma jónak, egy ilyen oldal felépítésére? Aztán ő maga is rendelkezhetne saját fórummal, bár majdnem fölöslegesnek tartom, ha már egyszer itt van ez a jól bevállt.

Jómagam mivel most a munkám viszonylag közel áll hozzá, asp.net alapokra gondoltam. Elfogadok most felépítési / szerkezeti javaslatokat, kinézeti javaslatokat. Magyarul most csak egy váz képet szeretnék kapni, de olyat, amelyet itt többen életképesnek ítélnek meg.

Nekem még olyan elképzelsem van, hogy alapjaiban blog poszt szerű lenne, hiszen olyankor az emberek az aktuális saját eredményeiket nyugodtan posztolhatnák, vagy bármi közérdekű hírt, újdonságot (pl ujfajta adapterek, új megoldások, portok, bármi). Az itt már létező dolgokat szintúgy eleve ki lehetne szétszeperálva rakni.

Azt tudni kell, hogy én már elég rég kiszáltam az egpu piacról (felhasználóként), de napi szinten követem a magyar közössget, és szívesen részt vennék egy ilyen fajta támogató szerepben még. Mert bár nekem idő közben már nincs szükségem ilyen rendszerre, nagyon is érdekel a dolog, és továbbra is hasznosnak és jónak tartom.

UI: Ha most egy felvázolt merész álmomat kellene körülírnom, akkor most arra gondolok, hogy az eGPU fanoknak mint ti akik rendszeresen nézitek ezt a fórumot pl, megalkossak egy olyan weboldal alap vázát, hogy a napi rutinotokban az a weboldal legyen az első, amit meglátogattok. Ez nem kis feladat, ezért fordulok most inkább a közösség felé, elvégre ha nektek akarom csinálni, akkor kitől kérdeznék véleményt, ha nem tőletek?

Új hozzászólás Aktív témák