Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KyeX

csendes tag

Sziasztok!

Beléptem a klubba egy exp gdc beast 8.4d mpcie adapterrel, ami meglepően hamar, két hét alatt ide is ért. Eseménytelen útja volt. Vip áron 11000-ért gondoltam megpróbálom.
    A gép, amihez használni szeretném, egy sandy bridge-s Hp 630-as.
    A konfiguráció: i5 2450m, 2*4gb hynix ddr3, hd3000, win10. A vga egy öcsémtől megörökölt nvidia gts450 1Gb. Táp Deer 400w-os.
    Olvastam, hogy itt a fórumban valakinek problémamentesen ment ilyen géppel, de nekem sehogy sem akar menni. Bekapcsoláskor nincs kép, akárhogy állítom a késleltetést. Maxra téve pörög csak fel a kártya.
    Altatva majd élesztve a gépet van kép, ha újraindítom, meg is jelenik az eszközkezelőben.43-as kóddal viszont vége is a történetnek. Próbáltam gt730-al és chieftec táppal, illetve ezek kombinációival, 1 rammal is, de ugyanez a gond. Így a tápot és vga-t mint hibaforrást kizárnám. Mit hagyok ki? Moddolt bios, perst# pin ragasztás vagy setup 1.3 kellene? Tanácstalan vagyok :(
    A poén az egészben, hogy párom Dell inspiron 1545-ös c2d-os gépével egyből megy mpcie-n, ott még ec foglalat is van. Összeraktam, és egyből ment, win10 alatt.
    Idő nem számít, költeni viszont nem szeretnék már rá, főleg annak tudatában, hogy a másik géppel hibátlanul megy. Mindenképpen a Hp-val szeretném használni, az erőseb proci és a több memória miatt. Mellette szól még a nagyobb sávszél és a belső kijelzős használat is. Remélem működésre lehet bírni valahogy, főleg, hogy másnak is sikerült már előttem.
    Segítségetek előre is köszönöm. :)

Új hozzászólás Aktív témák