Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kzsolt00

tag

válasz ∂яσнυη #1038 üzenetére

Nekem 2630qm em van, és teljesen korrekt izom processzor. Melegedni melegszik, persze, mobil processzor, gyenge hűtésekkel, de tuningot nem igényel. Főleg nem eGPU hoz. Egyszerűen fölösleges. Pontosan azért , mert nem ér annyit teljesítmény növekedésileg, amennyi rizikót termel.

Ez a hdmi-mpice végű (átalakító) kábel csak EXP GDC hez használatos ugye, merthogy a hwtools termékei forrasztottak, ergo nem cserélhető a kábel. Az EXP GDC nél cserélhető, tehát gondolom avval kapcsolatba kérded. És magyarból nem fogsz tudni CSAK kábelt venni csak szerencsével.

Külföldről próbáltam egyenesen az EXP GDC től venni CSAK express card végü kábelt, és 8 ezer körül lett volna háznál magába a kábel. Nem igazán reális ár/érték arányú.
    A procid jó, de a te típusú laptopod KIMONDOTTAN rossz kiépítésű. A hűtése egy köpedelem. 3 példány volt már kezem között, mind a három túlmelegedésben szenved. Egy minőségi paszta és a TELJES kitakarítás enyhít rajta, de tartós csodát nem tesz. eGPU-t meg nem is próbáltam rajta még.

Új hozzászólás Aktív témák