- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
Közben kicsit kotorásztam és kiderült, hogy a MouseMate azon kívül, hogy eltűnteti a windóz beépített beállításait (mint pl. a görgő), semmit nem tesz. Letiltottam, hogy a MouseMate elindúljon, amivel elértem azt, hogy a windows beépített beállításai jöttek elő, ahol a görgő 4 sorra volt állítva. Beállítottam ott 1 sorra és tökéletes lett, valamint hihetetlen módon pl. a Half-Life 2-ben a 4. és 5. egérgombot Mouse4-nek és Mouse5-nek ismeri fel. Csak tudnám, hogy minek a gyári beállító szeftver, ha nem ér egy kalap lucernát sem.
-
mumtaz
senior tag
Nekem a következő problémám lenne:
Vettem egy Genius Netscroll+ Optical egeret, ami ugyebár 5 gombos. Gyakorlatilag nem is az egérrel van a problémám, hanem magával a MoseMate-el, ami ugyebár az egér saját szoftvere. Az odáig OK, hogy lehet benne állítani a gombokra dolgokat, de annyira keveset, hogy ezek után a régi A4Tech WOP-35-ömet is visszasírom, pedig annak a szoftvere sem volt nagyon eleresztve. Ajánlották, hogy próbáljam az IntelliPoint-al, hátha megeszi. Nem ette meg sajnos.
Nem tudtok valami módot, hogyan hülyítsem be, hogy a gombokhoz azt rendeljek hozzá, amit én akarok? Egy IntelliPoint szerű megoldás jó lenne, ha működik vele az egér. Így elég gáz, hogy játékokban nem tudom kihasználni a +2 gombot, mert nem tudok hozzájuk rendelni billentyűket.
A másik gondom, hogy túl nagyot ugrik a görgő. Kb. rengeteget, mert pl. játékokban nekem arra van állítva a fegyverváltás, és sok esetben 2-3 fegyvert is ugrik a listában egyetlen görgetésre.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest